Espai Bombers acull una jornada tècnica sobre la propagació d’incendis

12 de gener de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 14"

La jornada consistirà en diverses conferències especialitzades en diferents aspectes de la propafació en façanes i patis interiors, així com una taula rodona. Tindrà lloc el pròxim 25 de gener a l’Espai Bombers de Barcelona.

Bombers de Barcelona co-organitza amb lEscola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona (EPSEB) la jornada tècnica Propagació d’incendis en patis interiors i façanes, un problema pendent.

Es realitzarà el pròxim dijous 25 de gener de 2023, de les 9.00 hores a les 13.30 i comptarà amb un format mixt: presencial a l’Espai Bombers (c/Lleida, 30 de Barcelona) i telemàtic.

El programa està composat per diverses conferències d’experts en l’àrea, com l’arquitecta Pilar Giraldo Forero, investigadora de l‘Institut Català de la Fusta (INCAFUST); o Esteve Gonzàlez Cuxart i Joan Mestre Besonias, bombers de la Generalitat graduats en Arquitectura tècnica i edificació; entre d’altres.

L’objectiu de la jornada serà exposar la incidència que el disseny i els materials empleats en façanes i patis interiors poden facilitar la propagació vertical dels incendis, fins al punt de fer-los inabastables a l’acció del dispositiu d’extinció de bombers. A més, la jornada s’enfocarà des de dos vessants: la prevenció normativa i les operacions d’extinció.

Tots aquells interessats en assistir, heu de sol·licitar l’admissió al correu electrònic espaibombers@bcn.cat. Un cop admès/a, es facilitarà l’enllaç telemàtic als que hagin sol·licitat aquesta modalitat d’assistència.