Em vull col·legiar

PER QUÈ COL·LEGIAR-ME?

Formaràs part d’un col·lectiu de 6.000 professionals de l’enginyeria de l’àmbit industrial, que defensa els teus drets i atribucions, i podràs comptar en tot moment amb el suport i l’ajut del Col·legi en les teves necessitats professionals.

Per als titulats en enginyeria tècnica industrial i per als graduats en enginyeria de les especialitats Elèctrica, Electrònica industrial i Automàtica, Mecànica, Química i Tecnologia i Disseny Tèxtil, l’exercici de la professió exigeix la col·legiació obligatòria, qualsevol que sigui la forma d’exercici professional, és a dir, sigui en exercici per compte pròpia (exercici lliure), per compte d’altri (relació laboral), o en la funció pública. Tots aquests graus tenen les atribucions de la professió regulada d’Enginyer Tècnic Industrial.

Per la resta de graus sense atribucions de l’àmbit industrial (Biomèdica, Disseny Industrial, Energia, Materials, Mecatrònica, Organització Industrial i Tecnologies Industrials), la col·legiació és voluntària.

Per signar i visar els projectes i altres documents caldrà tenir les atribucions que atorguen les especialitats, i en el cas dels graus sense atribucions es revisarà el currículum formatiu en funció de cada cas concret.

Sigui com sigui, aquest és el teu Col·legi.

Consulta’ns si tens dubtes.

Em vull col·legiar
Alta Col·legiat
Dona't d'alta
Quotes i promocions
Avantatges per a empreses
Informa-te'n!
Sóc estudiant
Alta precol·legiat
Precol·legia't!
Més tràmits
Modificació de dades, clau d'accés, etc.
Veure més


Empreses

Registre de Societats Professionals
Com registrar-te
Dona't d'alta
Suma la teva empresa
Empreses vinculades
Adhereix-t'hi!
Promocions per a empreses
Col·legiació, formació, etc.
Veure tot