BENVINGUT a “el meu col·legi”
Accedeix al teu espai de treball, fes servir el teu número de col·legiat o precol·legiat i clau. A "El meu col·legi" trobaràs totes les plataformes i les eines que necessites. Consulta-les a continuació.

Cercador de documentació i coneixement

Consulta tota la documentació del Col·legi (tècnica, jurídica, etc.) i les preguntes freqüents de tots els serveis.

Tecnovisat

Aplicació per a visar projectes i documents per Internet les 24 hores del dia i tots els dies de l’any. Per fer ús del programa cal que et donis d’alta al servei

Gestiona les teves inscripcions

Aplicació per gestionar les teves inscripcions a les activitats del col·legi, consultar el catàleg de cursos o sol·licitar una formació concreta.

Campus virtual

El portal de formació online especialitzada per als enginyers i professionals tècnics de l’àmbit industrial. Accés per a usuaris inscrits als cursos del Col·legi.

Borsa de treball

Ofertes de treball especialitzades en els perfils que integren el col·lectiu del col·legi. Per inscriure’t a les ofertes cal que et donis d’alta al servei.

Alta guia de professionals

La Guia de professionals acostarà els teus serveis a qualsevol ciutadà que busqui un enginyer per a una feina determinada.
Dona’t d’alta per estar present a la Guia.

Alta registre de certificadors d'eficiència energètica

A petició de l’ICAEN, el Col·legi gestionarà el llistat de tècnics interessats en el registre públic de certificadors energètics.

Sol·licita la teva alta al Registre.

Pèrits i tercers per a l'administració

Inscriu-te a les diferents llistes de pèrits que confecciona el Col·legi. Coneix els requisits i les normes al Manual de servei de pèrits i sol·licita l’alta al servei.

Slam (lloguer d'aparells)

El Col·legi posa a disposició dels usuaris tècnics autoritzats Aparells de Mesura degudament calibrats. Pots accedir al servei els si ets col·legiat o tens formació tècnica.

DL abstract

Aplicació per consultar la legislació vigent. Funciona per mitjà d’un sistema de fitxes que faciliten la consulta de directives, lleis, decrets, ordres i resolucions.

Tool Box (COGITI)

Repositori d’aplicacions de programari propietari amb grans descomptes i programari lliure en l’àmbit de l’enginyeria.

Sol·licituds

Sol·licituds:

  • Certificat de Col·legiació
  • Correu Electrònic Corporatiu
  • Carnet de col·legiat

Actualització de dades

Mantingues actualitzades les teves dades beneficiar-te de tots els serveis i estar al dia de tota la informació col·legial i professional.

Clau d'accés col·legiat

Si vols modificar la teva clau d’accés al web, omple el formulari i rebràs una notificació al teu correu electrònic amb la nova clau. Recorda mantenir les dades actualitzades.

Compte @ebcn.cat

ENGINYERS BCN posa a disposició del col·legiat un compte de correu electrònic gratuït amb el domini @ebcn.cat.

Segells

El Col·legi posa a disposició dels col·legiats el segell de l’enginyer graduat i l’enginyer tècnic industrial, un logotip que identifica l’usuari com a enginyer graduat o enginyer tècnic col·legiat.

DESCOBREIX XARXA e-BCN

La comunitat virtual dels enginyers de l’àmbit industrial exclusiva per a col·legiats i precol·legiats