Borsa de treball: les ofertes de feina per a enginyers

Benvingut a la nostra borsa de treball especialitzada en connectar enginyers amb les millors oportunitats professionals.

Entre els seus serveis, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona t’ofereix aquest servei que, a més d’apropar-te a les millors ofertes de feina per a enginyers de l’àmbit industrial, contribueix al teu desenvolupament professional, t’assessora i t’orienta per a la teva promoció.

També és un eina fonamental per a aconseguir el millor talent per incorporar-lo a la teva empresa. Perquè l’equip humà és la medul·la i el motor de les companyies més potents, incorporar-hi enginyers col·legiats, amb els millors curriculum vitae, esdevé una garantia d’èxit.

PER A ENGINYERS I ESTUDIANTS D’ENGINYERIA

A la borsa de treball, oferim ofertes de feina del sector industrial, empreses activament interessades a contractar enginyers amb talent. Tant si tens experiència com si estàs a punt de començar la teva carrera, tenim opcions que s’ajusten a tu.

Trobaràs ofertes que abracen diverses àrees de l’enginyeria industrial, des de la investigació i el desenvolupament fins a la gestió de projectes, entre moltes altres.

Més de 3.000 empreses usuàries

Treballem amb companyies de renom que busquen enginyers qualificats per unir-se als seus equips.

Et proporcionem noves oportunitats, ofertes revisades i actualitzades regularment, així com un sistema de cerca intuïtiu.

A més, contribuïm a la teva ocupació i promoció professional, ajudant-te a fer un bon currículum vitae i carta de presentació, a preparar l’entrevista de selecció, impulsant la teva xarxa de contactes, orientant-te, formant-te per a què siguis millor enginyer o enginyera.

Coneix tots els serveis per a col·legiats i estudiants d’enginyeria precol·legiats

PER A EMPRESES QUE BUSQUEN ENGINYERS COL·LEGIATS

Si ets una empresa amb la necessitat de contractar enginyers de l’àmbit industrial, la nostra borsa de treball t’ofereix una manera efectiva, gratuïta i eficient de trobar els professionals que compleixen amb les teves expectatives i requisits.

Optimitza els processos de selecció i troba els millors enginyers, amb la garantia que ofereix la col·legiació, per al teu equip.

Més de 1.500 enginyers i enginyeres inscrits

Els enginyers de l’àmbit industrial són professionals versàtils que ofereixen coneixements tècnics i de gestió en àrees molt diverses: electricitat, electrònica, química industrial, mecànica, tèxtil, disseny, organització industrials, materials, biomèdica, automoció, energia…

Coneix el perfil dels nostres enginyers i enginyeres aquí.

També comptem amb serveis per a destacar les teves vacants o cercar el currículum d’enginyers i enginyeres sense esperar a què s’inscriguin a la teva oferta.

Més informació dels serveis per a publicar les teves ofertes de treball

Connectats amb tu

Connecta amb nosaltres avui mateix i fes un pas cap al teu futur professional. Ja siguis una empresa que necessita contractar enginyers o un enginyer que busca noves oportunitats, la nostra plataforma de borsa de treball és la teva solució integral.