Directori de Col·legiats

Troba l’enginyer que necessites. L’exercici de la professió exigeix la col·legiació obligatòria qualsevol que sigui la forma d’exercici professional: per compte pròpia, per compte d’altri o en la funció pública.

Cercador de Col·legiats

En aquest formulari pots comprovar l’estat de col·legiació de qualsevol enginyer. Al Directori només apareixen les dades que els col·legiats han autoritzat que es publiquin.

És imprescindible que omplis el camp cognoms o bé indiquis el número de col·legiat per trobar l’enginyer que busques. En el cas que seleccionis la ciutat i/o la qualificació i el col·legiat no hagi informat les dades, el resultat de la cerca pot ser 0. Cal que ho tinguis present a l’hora de buscar dins el directori.

 

Si ets col·legiat i vols modificar aquestes dades o autoritzar-ne la publicació pots fer-ho accedint a l’espai personal.

El meu col·legi
Informació legal

Aquest directori fa accessibles i públiques als consumidors i usuaris les dades professionals dels/de les col·legiats/col·legiades exigides per la legislació vigent (article 40 bis, relatiu a la finestreta única de la (Llei catalana 7/2006 del 31 de maig, de l’exercici de professions titulades i dels col·legis professionals i article 10 de la Llei estatal 2/1974, de 13 de febrer, de col·legis professionals).

Icona-networking
Guia de professionals
Informació a particulars o empreses que necessitin contractar els serveis d’un enginyer.
Guia de professionals
Icona-networking
Registre de certificadors energètics
Troba tècnics competents per a realitzar la teva certificació.
Registre de certificadors energètics
Borsa de treball
Incorpora enginyeres i enginyers col·legiats al teu equip.
Publica ofertes de treball