Soc estudiant

AVANÇA’T

Precol·legia’t  sense cap cost

El Col·legi ofereix als estudiants dels últims cursos del Grau en Enginyeria de l’àmbit industrial la possibilitat de precol·legiar-se sense cost i gaudir dels serveis dels seus serveis.

Forma part d’un col·lectiu de 6.000 professionals de l’enginyeria de l’àmbit industrial, precol·legia’t!

HAS SUPERAT L’EQUADOR DE LA CARRERA?

No esperis més i precol·legia’t a ENGINYERS BCN.
Només et cal haver superat 120 ECTS i estar matriculat d’un Grau en Enginyeria de l’àmbit industrial.

i quan acabis la carrera…

Beneficia’t de les promocions per a col·legiar-te, si ets menor de 30 anys i/o has estat precol·legiat.

Em vull col·legiar
Fes els tràmits per formar part d'ENGINYERS BCN
DONA’T D’ALTA
Avantatges
Comença amb bon peu la teva carrera professional
INFORMA’T

Alta precol·legiat/ada

Dades precolegiat/ada

MM slash DD slash YYYY

Dades de contacte

Dades acadèmiques

Sota la meva responsabilitat declaro que tinc aprovats com a mínim 120 crèdits ECTS(Required)
Autoritzo la utilització de les meves dades de contacte per tal de rebre periòdicament les comunicacions del Col·legi.
Autoritzo la cessió de dades de contacte a col·lectius, a persones físiques i/o institucions relacionades amb l’enginyeria o amb les quals el Col·legi col·labora als efectes comercials i/o publicitaris
De confirmat amb el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d'abril de 2016, pel que fa al tractament de dades personals, ENGINYERS BCN, com a responsable del tractament, facilita la següent informació bàsica sobre Protecció de Dades:

  • Responsable del Tractament: COL·LEGI D'ENGINYERS GRADUATS I ENGINYERS TÈCNICS INDUSTRIALS DE BARCELONA. Q0870003A. Carrer Consell de Cent, 365 - 08009 de Barcelona. ebcn@ebcn.cat. 93.496.14.20
  • Finalitat del tractament de les saves dades personals: Gestionar tant l'alta com els serveis que vulguin gaudir com a precol·legiats.
  • Legitimació i destinataris: El tractament de les dades queda legitimat pel consentiment de l'interessat que atorga a través d'aquesta sol·licitud i no se cediran les dades a tercers, tret d'obligació legal o autorització expressa.
  • Drets: Vostè podrà accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com exercir el dret a la limitació del tractament i la portabilitat de les dades al domicili del responsable, Carrer Consell de Cent, 365 - 08009 de Barcelona.
  • Conservació: Termini previst per la normativa aplicable.

ENGINYERS BCN l'informa que compleix amb tots els requisits establerts per la normativa de protecció da dades i amb totes les mesures tècniques i organitzatives necessàries. Així mateix, en cas d'incompliment per part del responsable en el tractament de les seves dades personals, vostè té dret a interposar una reclamació davant l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.