Potencia la teva formació amb l’especialització en Alta Tensió

4 d'abril de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 27"

En pocs dies començarà la formació dedicada a professionals de l’enginyeria interessats a aprofundir en el món de les instal·lacions elèctriques d’alta tensió . Aquesta sèrie de cursos ofereix una oportunitat única per aprofundir en els aspectes reglamentaris, responsabilitats, disseny, càlcul i verificacions d’instal·lacions d’alta tensió.

  • Normativa AT i Tràmits Administratius. Aquest curs proporciona una visió exhaustiva de la normativa i els tràmits administratius relacionats amb les instal·lacions elèctriques d’alta tensió. El programa inclou una exploració detallada del marc legal, els procediments de legalització i els tràmits davant l’Administració. Les sessions es duran a terme els dies 11, 18, 25 d’abril i 2 de maig.
  • Disseny, Càlcul i Construcció d’Estacions Transformadores d’AT (fins a 36 kV). Aquest curs se centra en el disseny, càlcul i construcció d’estacions transformadores d’alta tensió, abordant diversos tipus d’instal·lacions, des d’edificis prefabricats fins a obres civils. El programa també explora els requisits específics per a estacions transformadores compactes i sobre suport metàl·lic. Les sessions es realitzaran els dies 9, 16, 23, 30 de maig i 6, 13 i 20 de juny.
  • Verificació i Posada en Marxa d’Estacions Transformadores d’AT. Aquest curs proporciona coneixements pràctics sobre la verificació i posada en marxa d’estacions transformadores d’alta tensió. El programa inclou mesures de posada a terra, mesures de tensions, regulació de relés i inspeccions reglamentàries. Les sessions estan programades pels dies 19 i 26 de setembre i 3 d’octubre.

Tots els cursos estaran disponibles tant en línia com de forma presencial. L’enginyer tècnic elèctric Ismael Guerrero, responsable de Projectes AT d’Estabanell Distribució, serà qui impartirà els cursos.