Verificació i posada en marxa d’estacions transformadores d’AT

Dates i horaris
19 i 26 de setembre i 3 d'octubre de 2024
19 i 26 de setembre, de 17 a 20 h. 3 d'octubre, de 17 a 19 h.
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
8 hores
Lloc
Aula 2, 3a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA

Objectius

Aquest curs forma part d'una trilogia de cursos sobre instal·lacions elèctriques d'alta tensió-centres de transformació, en els que es donaran a conèixer els aspectes reglamentaris, responsabilitats, tramitació, disseny, càlcul i verificacions d’instal·lacions d’ Alta Tensió (Centres de Transformació i Centres de Transformació i de Mesura en AT). Dins del marc del procés de certificació de persones segons Norma UNE-EN ISO/IEC 17024:2012 com a eina que aporta confiança al mercat, autoritats i empresaris sobre la competència de determinades persones per a executar certes activitats.

Destinataris

Enginyers i graduats tècnics amb titulació universitària que vulguin especialitzar-se, actualitzar o ampliar els seus coneixements en l'àmbit de les instal·lacions d'Alta Tensió (Centres de Transformació i Centres de Transformació i de Mesura en Alta Tensió) segons la reglamentació vigent.

Programa

3.1 Mesura xarxa de posada a terra de masses metàl·liques i neutre

 

3.2 Mesura de tensions de pas i contacte

 

3.3 Regulació relés centres de mesura A.T

 

3.4 Inspeccions Reglamentàries i R.D. 328/2001, de 4 de desembre

Impartit per

 

Ismael Guerrero, Enginyer Tècnic Elèctric. Responsable de Projectes AT d'Estabanell Distribució.

 

Drets d'inscripció

Preu col·legiats (presencial): 110 €
Preu precol·legiats (presencial): 110 €
Preu no col·legiats (presencial): 155 €
Preu col·legiats (en línia): 110 €
Preu precol·legiats (en línia): 110 €
Preu no col·legiats (en línia): 155 €

Els drets d'inscripció per a col·legiats del Consell i de la METGEC serà el preu de col·legiats. Contacta amb el Departament de Formació per a realitzar les gestions corresponents abans de formalitzar el pagament. Tel. 934961420 o bé per email a: formacio@ebcn.cat

 

Formes i terminis de pagament dels cursos

 L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

 

  • Targeta de crèdit o dèbit
  • Bizum
  • Carta amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament *:
    • Si ets client de Caixabank, a través de la Linea Oberta de CaixabankNow
    • Si no ets client, des del mateix portal CaixabankNow, a través de l'opció codi CPR i/o emissora

* Si vols saber quins passos has de seguir, fes clic aquí.

Una vegada fet el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic

Observacions

Les sessions  d'aquest curs es realitzaran en directe, seran enregistrades i posteriorment estaran disponibles al campus virtual de Tecnoaula.

 

Per a la realització d’aquest curs de formació sota la modalitat presencial, teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 4 hores lectives que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Un cop iniciat el curs, només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms pel seu lliurament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

Cursos relacionats

-Normativa AT i tràmits administratius.

-Disseny, càlcul i construcció d'Estacions Transformadores d'AT 

 

 

Descompte

Si realitzes els tres cursos relacionats de temes d'alta tensió podràs gaudir d'un 25% de descompte sobre el preu d'aquest curs: Verificació i posada en marxa d'estacions transformadores d'AT. 

 

Formació subvencionada per col·legiats en situació d’atur


El Col·legi ofereix per tots aquells/es col·legiats/ades d’ENGINYERS BCN que estiguin donats d’alta com a demandants d’ocupació* i per tant en situació de recerca de feina (aturats), i més d’un any de col·legiació la possibilitat de subvencionar aquest curs, segons casuística a valorar.

 

Cal posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació i Promoció professional ocupacioipromocio@ebcn.cat i enviar aquesta sol·licitud PDF.  

*Així mateix, si no ho han posat en coneixement del Col·legi cal acreditar-ho aportant la documentació que s’escaigui del Departament de Treball de la Generalitat.

 

Formació bonificada

Aquest curs és pot bonificar per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE), que té l'objectiu de donar suport a les empreses millorant les habilitats i capacitats dels seus empleats a través de la formació bonificada.

 

Contacta amb el Departament de Formació per sol·licitar més informació. Telf. 93 496 14 20 o bé per e-mail a: formacio@ebcn.cat

 

Certificat d’assistència i/o aprofitament

En cada curs es lliura un certificat quan l’alumne assisteix com a mínim a un 75 % de les hores del curs o d’aprofitament si supera el qüestionari final del curs.

 

Anul·lacions

Per anular la inscripció abans del pagament podeu fer-ho en aquest apartat web.

 

Per les anul·lacions després del pagament, poseu-vos en contacte amb el departament de formació per correu electrònic formacio@ebcn.cat o per telèfon al 93 496 14 20.

 

Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 %.

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.