Disseny, càlcul i construcció d’Estacions Transformadores d’AT (fins 36 kV)

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
11, 18, 25 de maig, 1, 8, 15 i 22 de juny de 2023
Totes les sessions de 17 a 20 h. exceptuant 22 de juny de 17 a 19 h.
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
20 hores
Lloc
Aula 1, 3a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA

Objectius

Aquest curs forma part d'una trilogia de cursos sobre instal·lacions elèctriques d'alta tensió-centres de transformació, en els que es donaran a conèixer els aspectes reglamentaris, responsabilitats, tramitació, disseny, càlcul i verificacions d’instal·lacions d’ Alta Tensió (Centres de Transformació i Centres de Transformació i de Mesura en AT). Dins del marc del procés de certificació de persones segons Norma UNE-EN ISO/IEC 17024:2012 com a eina que aporta confiança al mercat, autoritats i empresaris sobre la competència de determinades persones per a executar certes activitats.

Destinataris

Enginyers i graduats tècnics amb titulació universitària que vulguin especialitzar-se, actualitzar o ampliar els seus coneixements en l'àmbit de les instal·lacions d'Alta Tensió (Centres de Transformació i Centres de Transformació i de Mesura en Alta Tensió) segons la reglamentació vigent.

Programa

2.1. Centre de Transformació en Edifici Prefabricats 

2.2. Centre de Transformació en Edifici d'Obra Civil

2.3. Centre de Transformació Compacte i sobre suport metàl·lic (P.T.)

2.4. Centre de Transformació i Mesura en A.T.

2.5. NTP Companyia de Distribució Elèctrica

Impartit per

Ismael Guerrero, Enginyer Tècnic Elèctric. Responsable de Projectes AT d'Estabanell Distribució.  

Drets d'inscripció

Preu col·legiats (presencial): 235 €
Preu precol·legiats (presencial): 235 €
Preu no col·legiats (presencial): 325 €
Preu col·legiats (en línia): 235 €
Preu precol·legiats (en línia): 235 €
Preu no col·legiats (en línia): 325 €

Els drets d'inscripció per a col·legiats del Consell i de la METGEC serà el preu de col·legiats. Contacta amb el Departament de Formació per a realitzar les gestions corresponents abans de formalitzar el pagament. Tel. 934961420 o bé per email a: formacio@ebcn.cat

 

Formes i terminis de pagament dels cursos

L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

 

  • Targeta de crèdit o dèbit (directament des de l’aplicació o presencialment a la seu del Col·legi)
  • Bizum
  • Carta de pagament amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament a través de la Linea Oberta de CaixabankNow o a qualsevol dels seus caixers automàtics (una vegada es faci efectiu el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic).

Observacions

Per a la realització d’aquest curs de formació sota la modalitat presencial, teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 10 hores lectives que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Un cop iniciat el curs, només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms pel seu lliurament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

Cursos relacionats

-Normativa AT i tràmits administratius 

-Verificació i posada en marxa d'estacions transformadores d'AT

 

Descompte

Si realitzes els tres cursos relacionats de temes d'alta tensió podràs gaudir d'un 25% de descompte sobre el preu d'aquest curs: Verificació i posada en marxa d'estacions transformadores d'AT. 

 

Anul·lacions

Per anular la inscripció abans del pagament podeu fer-ho en aquest apartat web.

Per les anul·lacions després del pagament, poseu-vos en contacte amb el departament de formació per correu electrònic formacio@ebcn.cat o per telèfon al 93 496 14 20.

Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 % dels drets d'inscripció abonats. 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

 

Assistència

L’organització informa que les faltes d’assistència per part de l'alumnat en cap cas podran ser recuperables.

 

En cada curs es lliura un certificat d’assistència quan l’alumne assisteix com a mínim a un 75 % de les hores del curs. Es imprescindible signar els llistats d’alumnes que es distribueixen a cada sessió, per aconseguir el certificat d'assistència.

 

 

Formació subvencionada per col·legiats en situació d’atur

El Col·legi ofereix per tots aquells/es col·legiats/ades d’ENGINYERS BCN que estiguin donats d’alta com a demandants d’ocupació* i per tant en situació de recerca de feina (aturats), i més d’un any de col·legiació la possibilitat de subvencionar aquest curs, segons casuística a valorar.

 

Cal posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació i Promoció professional ocupacioipromocio@ebcn.cat i enviar aquesta sol·licitud PDF.  

*Així mateix, si no ho han posat en coneixement del Col·legi cal acreditar-ho aportant la documentació que s’escaigui del Departament de Treball de la Generalitat