Descobreix noves habilitats amb Tecnoaula

24 d'octubre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
2' 30"

ENGINYERS BCN combina formació i innovació per proporcionar les eines necessàries als professionals de l’enginyeria per aconseguir l’èxit. Coneix les pròximes formacions que et conduiran al futur:

 • Autoconsum fotovoltaic: El curs s’estructura en una primera part d’anàlisi de la normativa i després ja passem al càlcul, disseny i execució d’instal·lacions. Es tracta d’un curs molt pràctic i aplicat a casos reals. L’objectiu és que els alumnes acabin el curs coneixent tots aquells aspectes clau que cal tenir en compte a l’hora de dimensionar i executar instal·lacions fotovoltaiques per autoconsum connectades a la xarxa elèctrica d’acord amb el marc normatiu actual. Impartit per Marta García i Laura Jarauta, tècniques d’Ecoserveis. Més informació i inscripcions.
 • Disseny, configuració i posada en marxa de sistemes domòtics: El curs proporciona una sèrie de coneixements tecnològics, teòrics i pràctics, que permeten que els alumnes es vagin familiaritzant amb els aspectes més importants de la domòtica, i els productes i tecnologies associats a aquesta. Impartit per Cristhian Calafat, enginyer tècnic industrial. Més informació i inscripcions.
 • Curs Piping Design: Durant la formació, aprendràs a dissenyar, calcular i elaborar tota la documentació tècnica necessària pel correcte disseny dels diferents sistemes i equips que intervenen en una planta industrial. Impartit per Javier Lorenzo i Jordi Garcia, responsables de projectes a Catalonia Engineering Solutions. Més informació i inscripcions.
 • Gestió de residus industrials: Al finalitzar aquest curs de gestió de residus industrials, seràs capaç de fer front a les responsabilitats legals i estar preparat en cas d’una inspecció, millorar l’actual gestió dels residus i conèixer les bones pràctiques a aplicar i reduir ineficiències, malbarataments i costos, entre altres objectius. Impartit per Blanca Foix, consultora, auditora i experta legal i Laura Fabregó, inspectora de l’Agència de Residus de Catalunya. Més informació i inscripcions.
 • Càlculs estructures: La formació comprendrà principalment els següents càlculs:
  -Descens de càrregues.
  -Verificació de càrregues per entregar a empresa de prefabricats.
  -Verificació implantació plaques solars o fotovoltaiques. Comprovació de corretja metàl·lica.
  -Càlcul de pòrtic metàl·lic i fonament.
  Impartit per Gemma Muñoz, arquitecte i arquitecte tècnic. Més informació i inscripcions.
 • Curs d’iniciació als Projectes i Direccions d’Obra en Edificació: destinat a tècnics que s’han d’enfrontar per primera vegada a la realització d’un projecte d’obres, o bé als que vulguin repassar conceptes d’aplicació de normativa dins l’àmbit d’urbanisme i construcció en edificació. La formació constarà d’un programa que començarà per repassar els conceptes d’urbanisme i construcció per tractar lleis i fases de d’un projecte i execució d’obra i acabar parlant de la casuística particular. El curs estarà impartit per David Jiménez, cap de serveis tècnics a ENGINYERS BCN. Més informació i inscripcions.