Disseny, configuració i posada en marxa de sistemes domòtics

Dates i horaris
7, 9, 14, 16, 21, 23 i 28 de novembre de 2023
De 17 a 20 h
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
21 hores
Lloc
Espai Antoni Carrillo, 2a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA

Objectius

Aquest curs proporciona una sèrie de coneixements tecnològics, teòrics i pràctics, que permeten que els alumnes es vagin familiaritzant amb els aspectes més importants de la domòtica, i els productes i tecnologies associats a aquesta.

 

Així mateix, es presentaran els diferents models de negoci existents en el sector de les instal·lacions domòtiques així com la normativa vigent quant a infraestructures, normativa tècnica i estandardització.

 

A més capacita als participants en la realització i gestió de projectes domòtics, formant-los tant en la documentació com en la planificació i programació dels projectes.

Programa

 • Evolució de la domòtica/immòtica
 • Aportació de la domòtica/immòtica
 • Mercat de la domòtica/immòtica
 • Sistemes domòtics/immòtics
 • Funcionalitats
 • Sessió Pràctica projecte de xarxa domòtica LonWorks
 • Sessió Pràctica projecte de xarxa domòtica KNX

Impartit per

Cristhian Calafat, Enginyer tècnic industrial. Integrador de sistemes d'automatització i control

Drets d'inscripció

Preu col·legiats (presencial): 255 €
Preu precol·legiats (presencial): 255 €
Preu no col·legiats (presencial): 360 €
Preu col·legiats (en línia): 255 €
Preu precol·legiats (en línia): 255 €
Preu no col·legiats (en línia): 360 €

Els drets d'inscripció per a col·legiats del Consell i de la METGEC serà el preu de col·legiats. Contacta amb el Departament de Formació per a realitzar les gestions corresponents abans de formalitzar el pagament. Tel. 934961420 o bé per email a: formacio@ebcn.cat

 

Formes i terminis de pagament dels cursos

 L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

 

 • Targeta de crèdit o dèbit
 • Bizum
 • Carta amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament *:
  • Si ets client de Caixabank, a través de la Linea Oberta de CaixabankNow
  • Si no ets client, des del mateix portal CaixabankNow, a través de l'opció codi CPR i/o emissora

* Si vols saber quins passos has de seguir, fes clic aquí.

Una vegada fet el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic

Observacions

Per a la realització d’aquest curs de formació, sota la modalitat presencial, teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 10 hores lectives que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Un cop iniciat el curs, només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms pel seu lliurament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

Formació subvencionada per col·legiats en situació d’atur

El Col·legi ofereix per tots aquells/es col·legiats/ades d’ENGINYERS BCN que estiguin donats d’alta com a demandants d’ocupació* i per tant en situació de recerca de feina (aturats), i més d’un any de col·legiació la possibilitat de subvencionar aquest curs, segons casuística a valorar.

 

Cal posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació i Promoció professional ocupacioipromocio@ebcn.cat i enviar aquesta sol·licitud PDF.  

*Així mateix, si no ho han posat en coneixement del Col·legi cal acreditar-ho aportant la documentació que s’escaigui del Departament de Treball de la Generalitat.

 

Formació bonificada

Aquest curs és pot bonificar per la Fundación Estatal para la Formación en el Empleo (FUNDAE), que té l'objectiu de donar suport a les empreses millorant les habilitats i capacitats dels seus empleats a través de la formació bonificada.

 

Contacta amb el Departament de Formació per sol·licitar més informació. Telf. 93 496 14 20 o bé per e-mail a: formacio@ebcn.cat

 

Certificat d’assistència i/o aprofitament

En cada curs es lliura un certificat quan l’alumne assisteix com a mínim a un 75 % de les hores del curs o d’aprofitament si supera el qüestionari final del curs.

 

Anul·lacions

Per anular la inscripció abans del pagament podeu fer-ho en aquest apartat web.

 

Per les anul·lacions després del pagament, poseu-vos en contacte amb el departament de formació per correu electrònic formacio@ebcn.cat o per telèfon al 93 496 14 20.

 

Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 %.

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.