Word Avançat

Organitzat per

Objectius

Al llarg d'aquest curs, indagarem profundament en les característiques de Microsoft Word per a aconseguir executar-lo d'una forma professional, traient-li tot el rendiment i productivitat que sigui possible. Es presenten a més en aquest curs de Word Avançat, les novetats introduïdes per l'última versió del programa, modificant tant el seu aspecte extern, com els seus procediments de treball.

Destinataris

Aquest curs de Word Avançat resultarà de gran interès per a tots aquells professionals que tinguin la necessitat de realitzar documents en l'àmbit professional, i vulguin per a això utilitzar Microsoft Word. Aquest curs també resultarà útil per a tots aquells, que tenint ja coneixements de Word, desitgin posar-se al dia de les novetats que introdueixen les noves versions del programa.

 

Per a un adequat aprofitament del curs serà necessari tenir un coneixement bàsic del maneig de Microsoft Word, del sistema operatiu, del ratolí, gestió de finestres i manipulació d'arxius i carpetes.

Programa

1.1 Format de paràgraf (I)


1.2 Format de paràgraf (II)


1.3 Format de pàgina (I)


1.4 Format de pàgina (II)


1.5 Encapçalats, notes i peus


1.6 Llistes i columnes


1.7 Imatges en el document


1.8 Dibuixar en el document


1.9 Estils i temes


1.10 Impressió de documents


1.11 Llistes i esquemes


1.12 Taules


1.13 Eines per a escriure


1.14 Referències creuades i marcadors


1.15 Índexs


1.16 Documents mestres


1.17 Revisar documents


1.18 Compartir i protegir documents


1.19 Afegir objectes


1.20 Gràfics de dades


1.21 Organigrames


1.22 Word i Internet


1.23 Altres funcions

Impartit per

Tutor en línia

Drets d'inscripció

Preu col·legiats (en línia): 200 €
Preu precol·legiats (en línia): 200 €

Formes i terminis de pagament dels cursos

 

 L’import del cursos es podrà fer efectiu de les següents formes:

  • Targeta de crèdit o dèbit (directament des de l’aplicació o presencialment a la seu del Col·legi)
  • Carta de pagament amb codi de barres generat des de l’aplicació que permet realitzar el pagament a través de la Linea Oberta de CaixabankNow o a qualsevol dels seus caixers automàtics (una vegada es faci efectiu el pagament es confirmarà la inscripció mitjançant correu electrònic).

Observacions

Aquest curs és permanent. La formació permanent permet realitzar un curs en el moment que l'interessat detecti la necessitat de forma pràcticament immediata, permetent certa autonomia, ja que no cal cenyir-se a dates prefixades d'inici i finalització.

 

En aquest sentit, un cop formalitzats els drets d'inscripció l'interessat rebrà un correu electrònic en un termini màxim de 48 h (laborables) amb usuari i contrasenya perquè pugui accedir al curs.

 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

Anul·lacions

 

Les anul·lacions d’inscripcions als cursos s’hauran de comunicar al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat  o Tel. 93 496 14 20).

 

Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 % de l'import del curs. 

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

Disponibles tots els nivells d’aprenentatge del Marc Comú Europeu.

 

Requisits tècnics

 

Un ordinador o qualsevol dispositiu mòbil amb una connexió a Internet i equipat amb:

- Sistema operatiu: Windows 7 o superior o Mac OS x10.4 o superior.

- Connexió a internet de 512 Kbits/s o més ports de red: TCP 80, 443

- Navegador: Edge 20 o superior, Firefox 50 o superior. Chrome 50 o superior. Internet Explorer 11 + Flash Player 25 o superior. Safari 9 o superior + Flash Player 25 o superior

- Targeta de so.

- Accessoris: auriculars i micròfon.

- Sistema operatiu mòbil: Android 4 o superior, iPod OS 8.0 o superior, iPhone OS 8.0 o superior. iPad OS 8.0 o superior. IOS 8.0 o superior.