Tramitació de projectes d’activitat. Novetats arran l’entrada en vigor del Decret 131/2022 de desplegament de la Llei 18/2020 de facilitació de l’activitat econòmica

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
8 de novembre de 2022
De 17 a 18.30 h.
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
1,5 hores
Lloc
Espai Antoni Carrillo, 2a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
EBCN TV

Organitzat per

Consell de Col·legis d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya amb la col·laboració de l'Oficina de Gestión Empresarial (OGE).

Objectius

En data 7 de juliol s'ha aprovat el Decret 131/2022 del Reglament de la Llei de facilitació de l'activitat econòmica

 

Com a aspectes importants podem destacar entre d'altres els següents:

 

  • Creació de la figura de "Persona autoritzada", com aquella que actua en nom del titular de l'activitat només per determinades transaccions econòmiques como poden ser: emplenar formularis, visualitzar dades i notificacions, presentar sol·licituds que no requereixin signatura de la persona autoritzant i d'altres.

 

  • Reconeixement legislatiu de l'eina "Cerca guiada de tràmits".

 

  • Creació de l'identificador únic de l'establiment com a eina per a poder fer i mantenir un cens d'activitats i serveis actualitzat.

 

  • Introducció de la possibilitat de tramitació unificada com a facilitació de la gestió i alta de noves activitats o modificació de les existents.

 

  • Definició de les modificacions substancials i no substancials.

 

  • Necessitat d'incorporar el Certificat Tècnic en les transmissions d'activitats sotmeses a declaració responsable (segons Llei 16/2015).

 

  • Incorporació del catàleg de tots els tràmits disponibles a la FUE.

 

  • Definició de la documentació necessària per a la sol·licitud dels projectes empresarials estratègics.

Programa

- Benvinguda institucional:

Sr. Miquel Darnés

- Explicació dels impactes jurídics, organitzatius i tecnològics de la nova regulació a càrrec de l'equip que impulsa el projecte de la Finestreta Única Empresarial (FUE): Cristina Pruñonosa i Natàlia Cantero. 


- Torn obert de preguntes

 

Impartit per

 

Presentació a càrrec de Miquel Darnés, President del Consell de Col·legis d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya.

 

Cristina Pruñonosa. Gerent de l'Oficina de Gestió Empresarial

Natàlia Cantero. Coordinadora de tramitació electrònica de la FUE

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.