Solucions per optimitzar el rendiment de les instal·lacions tèrmiques

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
19 de juny de 2019
a les 18h
Tipus
Presencial i videostreaming
Durada
2 hores lectives
Lloc
Sala d'actes del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
EBCN TV

Objectius

El nou CTE té com objectiu un ús més racional i eficient de l'energia utilitzada en els edificis, però també es pot veure que aquest objectiu cal aconseguir-lo sense perdre el nivell de confort dels seus ocupants. Es presenten solucions per aconseguir una millor eficiència energètica de les instal·lacions. Amb aquest tipus de jornades Standard Hidráulica pretén reforçar el coneixement de aquestes eines, cada cop més necessàries i sol·licitades.

Destinataris

Tècnics/ques en instal·lacions tèrmiques i aigua sanitària.

Programa

  • Breu presentació d'Standard Hidráulica.
  • Transposició de la Directiva 2012/27/UE.
  • Solucions de control.
  • Per què realitzar un equilibrat del sistema? Avantatges.
  • Tipologia de les vàlvules d’equilibrat.
  • Mesurament per controlar el consum energètic. Lectura a distancia, sistemes OMS i M-Bus.
  • Regulació individual. Vàlvula de radiador amb auto-regulació.
  • Obres de referència.

Impartit per

Carles Borràs Sabadell. Enginyer tècnic expert en el sector de les vàlvules, tant en instal·lacions i de procés, com per instal·lacions domèstiques. Responsable de producte en la gama de fontaneria i calefacció durant 14 anys a Standard Hidráulica. Actualment, responsable del departament de Prescripció i Formació.

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències  programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.