Sessió informativa del Postgrau de Legalització d’Activitats

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
21 d'octubre de 2019, a les 18 h.
Tipus
Presencial i videostreaming
Durada
2 hores lectives
Lloc
Sala d'actes del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
EBCN TV

Programa

En aquesta sessió informativa es presentarà la primera edició del Postgrau de Legalització d'Activitats. Actualment aquesta formació és única en tot el territori, tant pel seu contingut com pel seu format, totalment en línia. 

En aquesta jornada, s'expressaran els continguts, metodologia didàctica i recursos multimèdia emprats, distribució d'hores de la formació i objectius a assolir. És també una molt bona oportunitat per establir el primer contacte amb el professorat que impartirà el curs. 

La sessió podrà ser presencial o es podrà seguir per videostreaming amb la possibilitat d’efectuar preguntes on line per a contestar tots els dubtes que puguin sorgir. El Postgrau començarà el dia 28 d’octubre i finalitzarà el mes de juny del 2020

Si voleu saber més sobre aquest Postgrau, us esperem a tots/es

 

Impartit per

Xavier Torrent Foz, enginyer tècnic municipal d’activitats, medi ambient i obres industrials. Membre del Comitè de Legalització d’activitats de l’entitat PRO (acreditada per ENAC) de Certificació professional de persones.

 

David Jiménez, Cap de Serveis Tècnics d’ENGINYERS BCN i Membre del Comitè de certificació de l’entitat PRO (acreditada per ENAC) de Certificació professional de persones.

 

Alejandro Sarró, Director Arktec Catalunya.

 

Amb el suport en la coordinació i temari de Jordi Artiga, enginyer tècnic municipal, projectista i Secretari del Col·legi. Expert en el Comitè de certificació de Legalització d’activitats de l’entitat PRO (acreditada per ENAC) de Certificació professional de persones.