Presentació de la Fitxa 2.7. sobre SCTEH. Sistema de control de temperatura i evacuació natural de fums

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
28 d'abril de 2021
a les 18 h
Tipus
Videoconferència
Lloc
En línia
Proposada per
Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències
EBCN TV

Objectius

Dins el marc de l’actualització del Manual Contra Incendis, presentem la fitxa 2.7. sobre SCTEH. Sistema de control de temperatura i evacuació natural de fums, redactada per Alberto Llorente, enginyer tècnic industrial i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències.

 

L’autor farà una presentació tècnica sobre la fitxa realitzada oferint una exposició de la mateixa i posteriorment obrint un torn de preguntes i debat tècnic si s’escau, amb tots els assistents.

 

L’exposició desenvoluparà el contingut de la fitxa la qual té l’objectiu de donar partida als lectors que vulguin conèixer els paràmetres primordials per al disseny d’un sistema de control de temperatura i evacuació de fums amb aspectes relacionat per la seva instal·lació, us i posterior manteniment.

 

Per acabar, s’exposarà la resolució d’un cas pràctic, per tal d’aplicar els conceptes teòrics explicats.

Programa

18.00 – 18.10 h Introducció a càrrec de Luis Rangel, president de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències i moderació de l’acte a càrrec d’Oscar Rosique, Ex President de la COSCIE d’ENGINYERS BCN.

18.10 – 19.10 h Presentació de la Fitxa 2.7. SCTEH. Sistema de control de temperatura i evacuació natural de fums, a càrrec d'Alberto Llorente.

19.10 – 19.30 h Torn obert de preguntes.

Impartit per

Alberto Llorente Castillo, Enginyer Tècnic Industrial en Química Industrial per la EUETIT (UPC). Màster en PRL en Seguretat al treball e higiene Industrial. La seva experiència laboral sempre ha estat relacionada amb els sistemes de Protecció Contra Incendis, primerament integrat en I+D, desenvolupant sistemes d’extinció per gasos pressuritzats, així com d’aigua nebulitzada, i posteriorment amb els Sistemes de Control de Fums i Temperatura. A l’actualitat treballa com a Smoke Sales Representative a l’empresa COLT ESPAÑA S.A. Membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències d’Enginyers BCN.

Oscar Rosique, enginyer tècnic industrial especialitat mecànica. Màster en Direcció i Organització d’empreses. Suport Tècnic Especialista a Europa de Sistemes de Ruixadors Tyco JCI. President de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències durant 10 anys i membre de la TINSCI per part del Col·legi.

Luis Rangel, enginyer tècnic industrial especialitat electrònica industrial. Actualment és responsable tècnic a l'empresa Protec Fire Detection Spain (fabricant de sistemes de detecció i alarma d'incendis) des del 2011. President de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències (COSCIE) del Col·legi.

Documentació

Per descarregar la fitxa podeu clicar l'enllaç següent:

2.7. SCTEH. Sistema de control de temperatura y evacuación natural de humos

Observacions

Amb el suport de l'empresa Prefire