Oportunitats de negoci vers el metavers

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
12 de maig de 2022
A les 18 h.
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
1,5 hores
Lloc
Aula 2, 3a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
EBCN TV

Objectius

La Postpandèmia obre un nou escenari d'enormes oportunitats per a les enginyeries. D'una banda, la tecnologia esdevé un motor essencial en la transformació digital de la societat. D'altra banda, l'aplicació en la mateixa activitat d'enginyeria, esdevé un multiplicador de les possibilitats de negoci.

 

El ponent ens proposa una sessió de reflexió, amb una mirada optimista cap a aquestes oportunitats per als enginyers.

Programa

1) Re-Enginyeria de Sectors (PropTech, Healthtech, Finttech, etc)

2) Teletreball i organitzacions Full Remote

3) Globalització de serveis d'Enginyeria

4) Escabilitat amb l'Enginyeria com a producte

5) L'experiència al nostre LAB.

Impartit per

Josep Lluis de Gabriel, Professor d'Intel·ligència Artificial aplicada al màrqueting en INESDI Digital Business School. Membre del Consell Sectorial d'Estudis Empresarials de la UPF. Mentor dek programa Staetup Catalonia de la Generalitat de Catalunya. 

Observacions

 

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

 
En el cas de seguir l'activitat per videoconferència, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.