Nou sistema de vigilància anti reactiva (VAR)

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
9 de juny de 2022
De 18 a 20 h.
Tipus
Videoconferència
Durada
1,5 hores lectives
Lloc
En línia
EBCN TV

Programa

El VAR (o més comunament kvar) és la unitat de potència reactiva. I des d'ara VAR, també és el Sistema de Vigilància Anti-Reactiva integrat a la plataforma My Circutor, disponible a les bateries de condensadors de Circutor. 

 

El Sistema VAR ens ajuda a evitar penalitzacions per energia inductiva mitjançant avisos actius intel·ligents, mostrats directament a través de la plana web del servei o automàticament mitjançant el correu electrònic, i ens facilita les tasques de manteniment mitjançant recordatoris per assegurar el correcte manteniment de les bateries de condensadors. 

Impartit per

Victor Castrillo, Responsable de Producte de Qualitat de Xarxa de Circutor, S.A. 

Observacions

Aquesta conferència es realitzarà en directe a les 18 h. La durada serà d'una hora i mitja. 

 
S'informarà per correu electrònic de la metodologia a utilitzar i enllaç corresponent per a realitzar la connexió. 
 
Abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca a 93 4961420 o bé envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències  programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.