”La poderosa màgia de les Propostes de Valor” o ”Com persuadir als potencials clients”

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
25 de maig de 2022
19 a 20.30 h.
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
1,5 hores
Lloc
Aula 1, 3a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
Proposada per
Comissió de Qualitat i Innovació
EBCN TV

Programa

Presentació de gran valor estratègic pel Màrqueting i impacte Comercial per a qualsevol negoci, incipient o consolidat. Imprescindible per a Autònoms, Emprenedors i Startups  

 

Quan fem un Estudi de Mercat, els potencials clients són el públic objectiu (“target”) del producte o servei creat a través del nostre model de negoci.

 

PROPOSTA” significa aquí, suggerir, oferir, i en cas de “VALOR” la satisfacció que li aportarà o problemes que li resoldrà, així com la diferència competitiva. Saber transmetre el “Valor”, és la primera clau de l’èxit o fracàs de qualsevol negoci.

 

Aquestes “Propostes de Valor” seran les que les nostres comunicacions de Màrqueting faran arribar al “target” a través de les TIC per facilitar el transit cap a la Web. Les “Propostes de Valor” són “l’esquer que posem a la canya per pescar”. Si l’esquer no és l’adequat, la pesca serà minsa.

 

Impartit per

Josep Palou, Quality Engineer de la ASQ (American Society for Quality Control) Membre de la Comissió de Qualitat i innovació del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Sènior Assessor de ASENCAT.

 

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

En el cas de seguir l'activitat per videoconferència, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.