La Gestió de la Innovació, Factor Estratègic de l’empresa

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
18 de juny de 2020
18.30 a 20.30 h.
Tipus
Videoconferència
Durada
2 hores lectives
Lloc
En línia
EBCN TV
EBCN TV

Programa

En aquesta Tecnojornada, es presentaran els principis bàsics de la visió actual de la gestió de la innovació com el factor estratègic que determina el present i el futur de les empreses i de les organitzacions.

Actualment liderar i gestionar una organització és sinònim de saber dissenyar i aplicar una estratègia d'innovació basada en les eines i les metodologies més actuals que avui s'estan aplicant al món per part de les empreses més competitives.

Impartit per

Sr. Miquel Barceló, Doctor Enginyer Industrial per la UPC i Llicenciat en Ciències Econòmiques per la UB, soci d’Innopro Consulting, membre del consell de 22@Network i autor de llibres com Gestión de Proyectos Complejos (Ed. Pirámide 2013) i Citynomics (Amazon, 2016).

Sr. Roger Junqueras, Enginyer Tècnic Agrícola per l'ESAB. Postgrau en Direcció d'Empreses per IE. Executive Màster in Business Innovation per EUNCET i UPC. Gerent a Ferrovial Serveis. Gerent de Pedalem Barcelona, empresa que gestiona el nou contracte del Bicing a Barcelona. 

Observacions

Inscripcions

En català en aquest  enllaç

En castellà en aquest enllaç 

 

Abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934 96 14 20 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat