Jornada tècnica sobre seguretat en castells inflables

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
19 de maig de 2022
De 9.30 a 12.15 h.
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
4 hores
Lloc
Aula 1, 3a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
EBCN TV

Organitzat per

Asociación Española de Juegos Hinchables i Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN)

Objectius

Quan treballem amb castells inflables per nens, s'assumeix la responsabilitat de les seves vides. En aquesta jornada tècnica, coneixerem la normativa, garantir i contractar la seguretat i fomentar la professionalitat.

 

Destinataris

Empresaris del sector de jocs inflables, enginyers tècnics municipals, enginyers i responsables d’empreses d’instal·lació d'inflables, tècnics contractants d'activitats amb jocs inflables i policies. 

Programa

- Mesures de seguretat en la fabricació de inflables.
- Muntatge segur de castells inflables.

- Certificació de muntatge d'inflables. 

 

Impartit per

Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec de David Jiménez, Cap de Serveis Tècnics d'ENGINYERS BCN i Eduardo Méndez, Delegat de l'Asociación Española de Juegos Hinchables a Catalunya. 

 

Gregorio Calero, Enginyer Tècnic Industrial, amb 42 anys d'experiència professional. Des de 2014 col·labora amb Dieser Sport i Ocio, S.L. empresa fabricant puntera en el mercat europeu d'equips de joc inflables, supervisant els dissenys, establint procediments de fabricació i control, confeccionant manuals, assessorant clients, professionals i tècnics, revisant equips i muntatges. 

 

Eduardo Mira, Enginyer de Camins, Canals i Ports. Tècnic Superior en Prevenció de Riscos Laborals i especialista en Enginyeria d'Events per projectes d'instal·lacions temporals. Acreditat per Organismo Internacional de Inspectores de Hinchables (RPII) i PIPA des de 2019. Gerent de Boreas Consultoria, S.L. empresa especialitzada en la realització de projectes, revisió i inspecció de tot tipus d'inflables: castells inflables, tobogans, parcs d'atraccions, mega parcs, carpes, escenaris, llits inflables, parcs de boles i resta d'instal·lacions eventuals.

 

Ferdinand Oyen, Especialista en normativa europea d'inflables. Membre del grup CEN/TC 136/TC, WG9 de la Comunitat Europea. 

 

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.