El futur de les ciutats a debat

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
27 de novembre a les 10 h
Tipus
Videoconferència
Durada
Una hora i mitja
Lloc
En línia
EBCN TV

Organitzat per

Organitzat per la Mesa d'Enginyeria Tècnica i de Graduats en Enginyeria de Catalunya (METGEC).

Objectius

La METGEC, com a associació compromesa amb l'esdevenir del país, organitza una trobada virtual amb una experta i dos experts, que parlaran de tres temes cabdals pel desenvolupament urbà del segle XXI.

Programa

Generació distribuïda i autoconsum a les ciutats, a càrrec d'Alberto Basté, enginyer tècnic industrial.
La democratització de la mobilitat, la clau de volta del futur, per Nel·la Saborit, enginyera tècnica d'obres públiques.
5G, una oportunitat, a càrrec de Sergi Figuerola, enginyer tècnic de telecomunicacions.

Modera Miquel Darnés, president de la METGEC i degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. 

Impartit per

Alberto Basté. Enginyer Tècnic Industrial, especialitat en Mecànica. Certificat com a expert en auditories energètiques. Actualment és soci i consultor energètic d'Energestic. Des del 2018 col·labora obertament amb el Col·legi, exercint com a president de la Junta Rectora de la Comissió d'Energia i coordinador del Post Grau de Gestió energètica eficient d'ENGINYERS BCN.
Nel·la Saborit. Enginyera civil. Especialista en transports i mobilitat i màster en Sistemes Intel·ligents de Transport per la UPC. Ha treballat en diferents organismes de la Generalitat. Com a professional autònoma ha col·laborat en diversos projectes de mobilitat a la ciutat de Barcelona i a Sabadell. Actualment forma part del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona, on s'encarrega dels temes relacionats amb la  mobilitat, urbanisme, infraestructures i les tasques de cura. 
Sergi Figuerola. Enginyer Tècnic de Telecomunicació, llicenciat i doctorat en enginyeria de telecomunicacions pel departament de Teoria i Comunicacions de Senyal de la UPC, PDG-2019 per l'IESE i Màster en Gestió de Projectes per La Salle (URL). Actualment és director de Tecnologia i Innovació de la Fundació i2CAT, membre fundador i CTO de 5GBarcelona, assessor extern de la Venture Builder 5GVentures, codirector acadèmic del postgrau de 5G de la UPC i coeditor de l'estratègia del New Space a Catalunya.