Disseny Pro-Competitiu de licitacions públiques

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
14 de desembre de 2022
De 18 a 20 h.
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
2 hores
Lloc
Aula 2, 3a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
Proposada per
Comissió d'Enginyers en Actuacions Pericials i Mediació
EBCN TV

Programa

Una de les tasques més repetitives i complexes, per part dels tècnics municipals, és l'elaboració dels plecs de condicions, per la contractació de serveis, equips o subministraments.

En aquests concursos, cal que siguin compatibles, els plecs tècnics i administratius.

Sovint, en funció del municipi, els tècnics municipals, s'han de fer càrrec de les dues parts.

Això comporta multitud d'impugnacions dels concursos públics amb la inoportuna pèrdua de temps, enrederaments en els serveis a contractar, el que fa que l'usuari pateixi de manca de serveis i finalment un possible procés judicial, no beneficiós per ningú.

La normativa al respecte és complexa, ja que la diversitat de contractes, imports, fan feixuc, la redacció d'aquests documents.

La Generalitat de Catalunya, té unes recomanacions i elements de suport al respecte, així com uns documents de bones pràctiques i transparència que són públics i que no són coneguts de forma àmplia.

La comunicació i explicació d'aquests models, així com el suport tècnic de l'Administració, són els motius d'aquesta conferència.

Impartit per

Susana Grau, Cap d'Àrea d'Instrucció d'Expedients de l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO)

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.