Dia de la Dona Enginyera

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
26 de març a les 18.30 h
Tipus
Presencial
Lloc
Club EBCN
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
EBCN TV

Programa

En aquesta ocasió, les dones que han participat a la secció Dones Enginyeres de la revista Theknos seran les protagonistes, un espai que en cada número, durant més de dos anys, ha entrevistat diverses col·legiades.

 

Es donaran a conèixer les conclusions de les entrevistades a la revista del Col·legi. Han patit alguna vegada discriminació a la feina? Han tingut fàcil conciliar? Quines solucions proposen? Aquestes i altres qüestions tindran la seva resposta. Més tard, les protagonistes debatran sobre alguns dels temes tractats en aquestes entrevistes.

 

La jornada, en definitiva, pretén ser un espai de reflexió sobre l’estat actual de les dones en una professió amb majoria d’homes.

 

Benvinguda i presentació a càrrec de Miquel Darnés, Degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

Impartit per

Miquel Darnés. Degà del Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Enginyer Tècnic Industrial. Llicenciat en Periodisme. President de METGEC. Consultor independent. Excatedràtic d’institut de projectes tècnics i cap de departament d’electrònica.
Maria Cinta Pastor
, Vicedegana del Col·legi. Enginyera Tècnica Industrial. Llicenciada en Química. Màster en alimentació. Experta en aigües i certificació: Enginyeria, Legislació i Anàlisi i Formació. Guanyadora de la primera convocatòria del premi Donatech (UPC). Mentora de la UPC.