Curs de Project

Objectius

L'objectiu general d'aquest curs és que en finalitzar, l'alumne sigui capaç de treure un partit pràctic i útil a les eines més importants d'anàlisis de dades de què disposa MS Excel: Les taules dinàmiques, els gràfics dinàmics i les eines d'intel·ligència de negocis presents en les noves versions: Power Pivot, Power View i Power Query.

 


Les taules dinàmiques es desenvolupen en aquest curs en el 100% de les seves possibilitats, i els complements Power BI s'estudien a través de models de bases de dades relacionals, buscant sempre l'aplicació pràctica de les seves diferents eines.

Destinataris

Aquest curs de Microsoft Project va dirigit a qualsevol persona que estigui interessada en la gestió de projectes utilitzant aquesta poderosa eina. També per a totes aquelles persones que estiguin pensant a iniciar un projecte i requereixin d'un programa de suport per al desenvolupament d'aquest.

Programa

1.1 Administració de projectes


1.2 Entorn de treball de Project

 

1.3 Crear un projecte


1.4 Assignació de temps


1.5 Dependències entre tasques


1.6 Introducció als recursos


1.7 Assignació de recursos


1.8 Ajust de la programació


1.9 Sobreassignació de recursos


1.10 Introduir valors reals


1.11 Seguiment i control del projecte


1.12 Informes i impressió


1.13 Informes visuals


1.14 Anàlisi pressupostària


1.15 Compartir informació amb altres aplicacions

Impartit per

Tutor en línia

Observacions

Aquest curs és permanent. La formació permanent permet realitzar un curs en el moment que l'interessat detecti la necessitat de forma pràcticament immediata, permetent certa autonomia, ja que no cal cenyir-se a dates prefixades d'inici i finalització.

 

En aquest sentit, un cop formalitzats els drets d'inscripció l'interessat rebrà un correu electrònic en un termini màxim de 48 h (laborables) amb usuari i contrasenya perquè pugui accedir al curs.

 

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

Anul·lacions

 

Les anul·lacions d’inscripcions als cursos s’hauran de comunicar al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat  o Tel. 93 496 14 20).

 

Les anul·lacions comunicades dins dels 5 últims dies abans de l’inici del curs, o una vegada iniciat el curs, comportaran la pèrdua del 100 % de l'import del curs. 

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat dels cursos programats. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar el curs si considera insuficient el nombre d’inscrits. En cas que el Col·legi anul·li el curs es retornarà l’import sencer del curs.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

Disponibles tots els nivells d’aprenentatge del Marc Comú Europeu.

 

Requisits tècnics

 

Un ordinador o qualsevol dispositiu mòbil amb una connexió a Internet i equipat amb:

- Sistema operatiu: Windows 7 o superior o Mac OS x10.4 o superior.

- Connexió a internet de 512 Kbits/s o més ports de red: TCP 80, 443

- Navegador: Edge 20 o superior, Firefox 50 o superior. Chrome 50 o superior. Internet Explorer 11 + Flash Player 25 o superior. Safari 9 o superior + Flash Player 25 o superior

- Targeta de so.

- Accessoris: auriculars i micròfon.

- Sistema operatiu mòbil: Android 4 o superior, iPod OS 8.0 o superior, iPhone OS 8.0 o superior. iPad OS 8.0 o superior. IOS 8.0 o superior.