Case Study: El repte d’incorporar Infraestructures SEGURES de Recàrrega als aparcaments d’edificis existents abans de l’1 de gener de 2023

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
7 de juny de 2022
De 18 a 20.30 h.
Tipus
Presencial i videostreaming
Durada
2,5 hores
Lloc
Sala d'actes del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
Proposada per
Comissió de Plans d’Autoprotecció i Protecció Civil
EBCN TV

Organitzat per

Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN) amb el patrocini de CIRCONTROL. 

Objectius

El Col·legi ofereix aquest any un nou format d'activitat, anomenat CASE STUDY, amb la voluntat de detectar o preveure els reptes més imminents i aportar-ne de forma focalitzada, pràctica, didàctica i participativa, les millors solucions tecnològiques i científiques mitjançant l'anàlisi DESCRIPTIU, EXPLICATIU I EXPLORATORI de casos concrets. 

En el cas que ens ocupa, el nou RDL 29/2021 suposa un repte d’incorporar Infraestructures SEGURES de Recàrrega als aparcaments d’edificis existents abans de l’1 de Gener de 2023 i on es veuran tots els punts de vista: Gremi de garatges, enginyeries especialitzades i fabricants d'infraestructures de V.E a l'aplicació d'aquesta normativa de sortida imminent. 

 

Programa

18 h. Inauguració, presentació i moderació del CAS D'ESTUDI a càrrec de Toni Izquierdo, President de la Comissió de Plans d'Autoprotecció i Protecció Civil d'ENGINYERS BCN.

 

18.10 h. Taula rodona d'anàlisi a càrrec de: 

  • Marta Guasch, Enginyera representant del Gremi de Garatges de Barcelona i Província
  • Anna Elices, Cap Unitat Projectes a Serveis Tècnics de Barcelona Serveis Municipals, S.A.
  • Lluis Morer, Cap de Programa d'estalvi i eficiència energètica de l'Institut Català d'Energia

 

18.45 h. Torn obert de preguntes. 

 

19 h. Anàlisi de projecte i factors a considerar segons: 

  • La propietat d'un gran pàrquing exterior o interior, a càrrec de Xavier Sabaté, Cap de Projectes de Medi Ambient de Port de Barcelona 
  • Industrial productes de recàrrega-pàrquings eficients, a càrrec d'Alejandro Valdovinos, AC Chargers Business Unit Director de Circontrol. 

 

 

20 h. Torn obert de preguntes

 

20.15 h. Resum final de les conclusions obtingudes en Case Study a càrrec de Toni Izquierdo, President de la Comissió de Plans d'Autoprotecció i Protecció Civil d'ENGINYERS BCN. 

 

20.30 h. Cloenda de l'acte. 

Observacions

 

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 3 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

 
En el cas de seguir l'activitat per videoconferència, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.