Treballar units per reforçar la seguretat industrial

18 de març de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 17"

El passat dijous 14 de març hi va haver l’esdeveniment “Enginyeria i Protecció” amb la participació del Consell de Col·legis d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya (CCETIC). Miquel Darnés, president del CCETIC i degà del Col·legi, va assistir en representació dels col·legiats.

La jornada “Enginyeria i Protecció”, celebrada el passat dijous 14 de març, es va convocar per analitzar la situació de l’assegurança industrial i les exigències dels enginyers per parts de les asseguradores. L’esdeveniment, organitzat pel Consell de Col·legis d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya (CCETIC) i el Consell Català de Col·legis de Mediadors d’Assegurances, va comptar amb la presència de Miquel Darnés, president del CCETIC i degà del Col·legi.

En declaracions recollides per La Vanguardia, Darnés va reivindicar el servei que proporcionen els col·legis professionals a la societat i va sol·licitar que s’escolti més la seva veu. “És necessari reforçar el nostre paper de lobby” va afirmar, “i augmentar així la nostra capacitat d’influència“.

De l’esdeveniment, a més, es va extreure que cal establir sinèrgies de col·laboració entre els tècnics projectistes i les companyies asseguradores, a fi de consensuar solucions tècniques raonables que estiguin ajustades a la normativa vigent així com a les prescripcions específiques que cal complir a l’hora de contractar una pòlissa d’assegurança en l’àmbit industrial”.

Pots llegir l’article complet a La Vanguardia sobre la jornada en aquest enllaç.