Torna la COSCIE

15 de juny de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 3"

La Comissió de Seguretat contra Incendis i Emergències (COSCIE) torna a la vida amb la formació d’una nova Junta Rectora. Laia Liébana, Dolors Costa i Oscar Rosique són els col·legiats que han agafat les regnes de la comissió per a que la Seguretat contra els Incendis torni a ser un tema principal a les comissions del Col·legi.

La nova junta rectora de la COSCIE s’ha reunit per primera vegada aquesta setmana per celebrar el retorn de la comissió amb un canvi d’imatge. Laia Liébana, Dolors Costa i Oscar Rosique, tres col·legiats ja familiaritzats amb la comissió, s’han presentat als càrrecs directius per a que la COSCIE torni a establir-se com “un espai de trobada per compartir experiències, coneixements o per aprendre“.

La COSCIE es reuneix de forma mensual per exposar “les novetats legislatives, interpretacions de les normes de protecció contra incendis i casos particulars d’aplicació“. Això els hi permet “trobar argumentacions i justificacions en alguns casos que cal resoldre“. Tot i que les trobades són sobretot tècniques, remarquen que el que volen és “crear un espai de trobada amena, còmode, d’interès i de relacions humanes entre companys“.

Pots apuntar-te a la COSCIE a través d’aquest enllaç.