Solucions davant la sequera

14 de juny de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 0"

No us perdeu el Case Study organitzat per Tecnoaula el pròxim 21 de juny per parlar sobre la situació actual de l’aigua. Us podeu apuntar en aquest enllaç.

ENGINYERS BCN organitza el 21 de juny a les 17.30 hores un Case Study anomenat Els tres nous reptes de l’aigua: escassetat, consum eficient i qualitat. Preparat? per parlar de la situació actual del subministrament d’aigua potable, estalviar aigua en la sequera, criteris tècnico-sanitaris de la qualitat i solucions tècniques.

La jornada, moderada per la Comissió de Qualitat i Innovació, compta amb la participació de Samuel Reyes, director en Agència Catalana de l’Aigua; Armando Lacorte, gerent de la Comunitat Mina i aigües de la Salut, S.A. com a representant de l’Associació d’Abastaments d’Aigua; Daniel Milan, president de la Comissió Tècnica i d’Acció Climàtica i director gerent d’EMATSA (Empresa Municipal Mixta d’Aigües de Tarragona, S.A.) en representació de l’Agrupació de Serveis d’Aigua de Catalunya; Mireia Hernan, directora Estratègia 2030 i Retiment de Comptes d’Aigües de Barcelona; i Vicens Turu, director d’Enginyeria de l’Aigua a AINTAS.

Podràs assistir presencialment a la Sala d’actes del Col·legi o seguir-la per videostreaming. Més informació i inscripcions.