MILLORA DE LA SOSTENIBILITAT I EFICIÈNCIA EN ENTORNS EDGE I DATA CENTER

26 d'octubre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 0"

ENGINYERS BCN, en col·laboració amb Schneider Electric, organitza una jornada tècnica el pròxim 14 de novembre. Aquest esdeveniment pretén ser un punt de referència per als professionals que busquen abordar les qüestions crítiques d’eficiència i sostenibilitat en els data centers.

L’emergència climàtica i la crisi energètica actual exigeixen un canvi radical en la forma en què gestionem els nostres recursos tecnològics. És per això que la jornada Millora de la Sostenibilitat i Eficiència en Entorns Edge i Data Center té com a objectiu principal aprendre els conceptes fonamentals i les tecnologies més innovadores que poden transformar els data centers en infraestructures més sostenibles i eficients. Schneider Electric presentarà conceptes, tecnologies i eines que ajudaran a optimitzar el disseny dels teus projectes.

L’esdeveniment comptarà amb dos experts de renom en el camp: Oriol Dotor, IT Partner Account Manager & Datacenter Sales Specialist; i Patricia Tanaka, 3PH UPS Business Development Iberia.

La jornada tècnica se celebrarà el pròxim 14 de novembre a les 18 hores. La xerrada es podrà seguir de manera presencial al Col·legi o a través de videoconferència.

Recordeu que les inscripcions ja estan obertes.