Millora de la sostenibilitat i eficiència en entorns Edge i Data Center

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
14 de novembre
De 18 a 19.30 h.
Tipus
Videoconferència
Durada
1,5 hores
Lloc
En línia
EBCN TV
EBCN TV

Organitzat per

Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN) amb el patrocini de Schneider Electric. 

 

Objectius

  •  Introducció a termes d'eficiència i sostenibilitat
  • A causa de l'emergència climàtica i a la crisi energètica actual, crear Data Centers capaços de gestionar-se de manera intel·ligent i eficient és de vital importància. En aquesta jornada Schneider Electric presentarà conceptes, tecnologies i eines que t'ajudaran a optimitzar el disseny dels teus projectes.

Impartit per

Oriol Dotor, IT Partner Account Manager & Datacenter Sales Specialist 

Patricia Tanaka, 3PH UPS Business Development Iberia

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.