Està preparada la xarxa pels vehicles elèctrics?

19 d'abril de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 0"

El Case Study del passat 13 d’abril sobre l’augment de la mobilitat elèctrica va ser tot un èxit. Ara pots recuperar la xerrada a través del Torna-la a Veure.

Prova

El 13 d’abril es va celebrar el Case Study “Xarxes de distribució per al desplegament dels punts de càrrega del vehicle elèctric. Tot a punt?” per parlar de l’augment de la mobilitat elèctrica, davant la infraestructura de xarxes de distribució existent.

La jornada, organitzada per la Comissió d’Energia d’ENGINYERS BCN, va ser tot un èxit d’assistència, amb seguiment tant presencial com telemàtic.

L’acte va comptar amb la participació de Jordi Sarradell, Director General de Endesa Catalunya per AELEC; Oriol Xalabarder, President de la Asociación de Empresas Eléctricas (ASEME); Alejandro Valdovinos, Responsable de Relacions Institucionals a CIRCUTOR; Jaume Amoros, Director General d’ATISOL; David Rodriguez, Comercial Leader Iberia d’Schneider Electric; Patrick Renau, president de Volt-Tour, i Lluis Morer, cap d’Àrea d’eficiència energètica, en representació de l’Institut Català d’Energia (ICAEN).

Ara pots veure aquí el Case Study a través de la plataforma Torna-la a veure.