ENGINYERS BCN amb el Dia Mundial de l’Aigua

22 de març de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 6"

A iniciativa de la Comissió de Qualitat i Innovació del Col·legi, s’ha organitzat una jornada per mostrar els resultats de l’estudi de mercat sobre la baixa qualitat a l’aixeteria. Ricard Nogués, vicedegà del Col·legi, ha presentat l’acte.

ENGINYERS BCN se suma als actes celebrats pel Dia mundial de l’aigua, amb una conferència per mostrar els resultats de l’estudi de mercat de la Asociación Nacional de Fabricantes de Grifería y Valvulería (AGRIVAL) sobre el perill de la comercialització de les aixetes de mala qualitat.

Antoni Pardal, president d’AGRIVAL, ha sigut l’encarregat de comunicar els resultats de el “OBSERVATORIO DE MERCADO La Calidad de la Grifería” i advertir dels perjudicis tant per a la salut de les persones com per al medi ambient de la comercialització d’aixeteria de baixa qualitat a Espanya.

Ricard Nogués, vicedegà del Col·legi ha presentat la jornada, en la que han participat Nurdan Yücel, Presidenta de CEIR; José Monzonis, Vicepresident Executiu, Federació Hàbitat d’Espanya; Yolanda Villaseñor, Directora de Certificació de Producte a AENOR;Irene Ponce, Tècnic Laboratori LGAI Technological Center, SA (APPLUS); Maite Serra, Secretària General d’Agrival i José Manuel Prieto, Subdirector General de Qualitat i Seguretat Industrial. Ministeri d’Indústria.