El Col·legi participa en la nova Intercol·legial Jove

9 d'abril de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 15"

Els components de la Intercol·legial Jove davant del Col·legi d’Advocats. // ICAB

Eduard Pimàs, vocal de la Junta de Govern, va assistir en representació del Col·legi a la presentació del nou ens. La iniciativa neix amb la idea de donar veu a les noves generacions de professionals com periodistes, enginyers, arquitectes o advocats.

El passat 3 d’abril es va celebrar la presentació de la Intercol·legial Jove, un nou ens que vol representar als joves professionals que tenen interessos i situacions diferents respecte a generacions anteriors. Eduard Pimàs, vocal de la Junta de Govern i president de la Comissió Jove d’ENGINYERS BCN, va assistir en representació del Col·legi.

ENGINYERS BCN connectat amb els joves

El Col·legi ja presenta iniciatives per ajudar a la comunitat jove en el seu camí professional. Com es comentava, entre les comissions actives es troba la Comissió de Joves, que organitza activitats per promoure el networking entre els membres més nous de la comunitat.

Amb l’interès de connectar amb els joves enginyers, també s’organitzen els Premis EBCN (convocats en aquest moment), que donen anualment el guardó al millor Treball de Final de Grau (TFG) del sector industrial als estudiants. Però no només això. ENGINYERS BCN col·labora amb les escoles fent convenis i atorgant els premis als millors expedients de les especialitats que es poden col·legiar, participa en les fires professionals de les principals universitats del nostre àmbit territorial, com l’EEBE o l’ESEIAAT, així com el patrocini dels cotxes del Formula Student de les diferents escoles com el TecnoCampus MotorSports.