El teu TFG pot guanyar 1000 euros

4 d'abril de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 34"

Ja està obert el període de presentació dels Premis EBCN, on el guanyador s’emporta un premi de 1000 euros, amb 500 pel tutor del treball. La convocatòria estarà oberta fins el 10 de maig.

Els Premis EBCN han tornat. Aquests guardons, que premien cada any els millors projectes en tots els àmbits de l’enginyeria industrial, atorguen al millor TFG de l’any amb 1000€, i al tutor del treball, 500. Així mateix, l’accèssit guanyarà una altres 500€. Ara, ja pots presentar la teva proposta pels premis d’enguany.

Aquesta és la informació bàsica que has de conèixer: 

Qui es pot presentar?

Totes aquelles persones que estiguin cursant o hagin cursat un grau d’enginyeria de l’àmbit industrial i que s’hagin matriculat del Projecte de fi de grau durant l’any 2023 o 2024 de les escoles i universitats de la demarcació i de l’àmbit competencial del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. 

Quin és el premi?

L’alumne guanyador rebrà 1.000 euros; mentre que el seu tutor rebrà 500. L’accèssit estarà dotat amb 500 euros per a l’estudiant. Tots obtindran, a més, un diploma de reconeixement. 

Com ha de ser el projecte?

El projecte presentat ha de complir uns requisits mínims: 

  • Resoldre una problemàtica actual o presentar una millora tangible per la societat. 
  • Ser el desenvolupament d’un projecte d’enginyeria on es resolguin els problemes tècnics i formals derivats pel mateix. 

Els projectes han de ser individuals i quedaran exclosos els projectes que siguin una evolució d’algun producte o servei ja existent o d’un projecte previ. 

Fins quan es poden presentar els treballs?

El termini de lliurament de la documentació acaba el 10 de maig de 2024 a les 14.00h. 

Pot veure totes les bases del concurs i la documentació necessària a enginyersbcn.cat/premis.