Domina la tecnologia del futur: Postgrau en implantació i gestió de la Indústria 4.0

21 de juliol de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 22"

Tecnoaula et convida a començar el setembre aprenent sobre la digitalització industrial. Les inscripcions pel postgrau ja estan obertes.

Crida als enginyers interessats a millorar la productivitat a través de l’aplicació de noves tecnologies. Amb el Postgrau en implantació i gestió de la Indústria 4.0, els participants tindran una visió global i pràctica, ajustada a la realitat, dels coneixements que envolten la indústria 4.0, el seu impacte en les noves formes de treballar, els productes, serveis i els models de negoci.

A més, podràs enfocar l’estudi al teu cas particular, identificant les necessitats de la teva empresa, així com les solucions i les oportunitats que et poden brindar aquestes tecnologies. La formació t’aportarà una visió del potencial que suposen les dades en la gestió de l’empresa, tant en la presa de decisions estratègiques, com en la gestió diària.

El postgrau està coordinat des d’ENGINYERS BCN per Lluís Martin i Josep Centelles, president i vicepresident de les comissions tècnica de l’enginyeria i enginyers d’empresa respectivament. Completa l’equip de coordinació Grau Baquero, Enginyer Industrial per la Universitat de Girona, doctorat en Enginyeria a la Universitat Politècnica de Catalunya i, actualment, professor agregat a la Universitat de Lleida.

Finalitzat el Postgrau i superada l’avaluació, amb aquest postgrau rebràs Diploma amb doble titulació (sempre que tinguis titulació universitària prèvia): Diploma de Postgrau expedit per la Universitat de Lleida (UdL) i Diploma de Postgrau expedit pel Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN).

Consulta el programa del curs, així com l’equip docent i les inscripcions, a la pàgina del Postgrau.