Descobreix el Futur Sostenible de l’Edificació amb l’Aerotèrmia

28 de setembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
55"

El pròxim 18 d’octubre de 2023, de 18 a 20 hores, se celebrarà una tecnojornada que explorarà totes les dimensions d’aquesta tecnologia i les seves aplicacions. Les inscripcions ja estan obertes.

Una nova era de sostenibilitat i eficiència energètica s’està aixecant en l’àmbit de la construcció i la climatització. L’aerotèrmia, una font d’energia renovable que utilitza l’energia de l’aire per proporcionar calefacció i aigua calenta, està emergint com el veritable pilar de la nova edificació. El pròxim 18 d’octubre de 2023, ENGINYERS BCN organitza, amb el patrocini de d’Ariston Group, una tecnojornada que explorarà totes les dimensions d’aquesta tecnologia i les seves aplicacions, sigui que vulguis assistir-hi presencialment o a través de videostreaming.

La jornada serà encapçalada per l’enginyer industrial, David Hidalgo. L’esdeveniment no només oferirà informació tècnica, sinó que també aportarà una visió sobre la legislació vigent, la certificació energètica dels edificis i les subvencions disponibles per als usuaris. Aprendreu com les normatives actuals suporten l’adopció d’aquesta tecnologia i com les subvencions poden fer que la inversió sigui més accessible.

Les inscripcions ja estan oberts.