Aerotèrmia: Pilar de la nova edificació

Dates i horaris
18 d'octubre de 2023
De 18 a 20 h.
Tipus
Presencial i videostreaming
Durada
2 hores
Lloc
Sala d'actes del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA

Organitzat per

Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN) amb el patrocini d'Ariston Group.

Objectius

En aquesta jornada parlarem de l'aerotèrmia com a solució completa per a aigua calenta i climatització, tant per a la nova construcció com per a rehabilitació d'habitatges. Partirem d'una base explicant en què consisteix aquesta energia renovable i les seves diferents aplicacions i tipus d'instal·lacions en edificació residencial. Detallarem la integració dels equips de aerotèrmia amb sistemes fotovoltaics i parlarem de legislació vigent, certificació energètica dels edificis i  i subvencions a les quals es poden acollir els usuaris.

El nostre equip tècnic resoldrà tots els dubtes que es presentin en finalitzar la reunió.

 

En esta jornada hablaremos de la aerotermia como solución completa para agua caliente y climatización, tanto para la nueva construcción como para rehabilitación de viviendas. Partiremos de una base explicando en qué consiste esta energía renovable y sus diferentes aplicaciones y tipos de instalaciones en edificación residencial. Detallaremos la integración de los equipos de aerotermia con sistemas fotovoltaicos y hablaremos de legislación vigente, certificación energética de los edificios y subvenciones a las que se pueden acoger los usuarios.

Nuestro equipo técnico resolverá todas las dudas que se presenten al finalizar la reunión.

Programa

L'aerotèrmia segons el Codi Tècnic de l'Edificació

 • Origen i objectius. Aerotèrmia com a energia renovable.
 • Aplicacions en ACS i climatització.
 • Tipus instal·lacions en edificació residencial.
 • Justificació – Solucions.
 • Assignació pressupostària. Element subvencionables.
 • Casos reals. Referències.

 

Integració en sistemes i eficiència energètica

 • Integració Aerotèrmia i fotovoltaica en instal·lacions.
 • Certificació energètica (HULC, CE3X, CYPETHERM).
 • Gestió Energètica i connectivitat.
 • Àrea Reservada Professionals.

 

Còctel per als assistents en finalitzar la formació

 

 

La aerotermia según el Código Técnico de la Edificación

 • Origen y objetivos. Aerotermia como energía renovable.
 • Aplicaciones en ACS y climatización.
 • Tipos instalaciones en edificación residencial.
 • Justificación – Soluciones.
 • Asignación presupuestaria. Elemento subvencionables.
 • Casos reales. Referencias.

 

Integración en sistemas y eficiencia energética

 • Integración Aerotermia y fotovoltaica en instalaciones.
 • Certificación energética (HULC, CE3X, CYPETHERM).
 • Gestión Energética y conectividad.
 • Área Reservada Profesionales.

 

Cóctel para los asistentes al finalizar la formación

 

Impartit per

David Hidalgo, Enginyer Industrial. Pre-Sales Area Manager a ARISTON

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si teniu qualsevol incidència de connexió podeu contactar amb els nostres tècnics i us podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

 

Si no podeu assistir us agrairem que anul·leu la vostra inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniqueu al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.

 

Observaciones:

Para la asistencia en esta conferencia, los colegiados tenéis a vuestra disposición tickets de aparcamiento gratuito por una duración de 2 horas que se os entregarán a la recepción de la sede colegial. Solo hará falta que os identificáis con vuestro nombre y apellidos y que presentáis el ticket de aparcamiento. Estos tickets son válidos por: 

- Aparcamientos Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Como llegar

En el caso de seguir la actividad por videoconferencia, antes del inicio de la actividad, si tenéis cualquier incidencia de conexión podéis contactar con nuestros técnicos y os podrán atender. Truca al 934961420 o envía un correo a incidencia.tic@ebcn.cat.

Si no podéis asistir os agradeceremos que anuláis vuestra inscripción a partir de este enlace o lo comunicáis al Departamento de Formación (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

El Colegio se reserva el derecho de modificar horarios, fechas, contenidos y/o profesorado de las conferencias programadas. También se reserva el derecho de anular o aplazar la conferencia si considera insuficiente el número de inscritos.


Las plazas son limitadas y se asignan por orden de inscripción.