Comença el curs formant-te

14 de setembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
2' 34"

Durant els mesos de setembre i octubre, Tecnoaula ofereix una sèrie de cursos especialitzats on podreu millorar les vostres habilitats i aprendre de noves. Les inscripcions ja estàn obertes a la pàgina de cada curs.

  • Rehabilitacions energètiques i subvencions a l’edificació: Aprendreu a assolir el consum gairebé zero, l’exportació o l’emmagatzematge dels excedents generats i a generar tota la documentació necessària per a acollir-se a qualsevol subvenció. Impartit per Pol Ansó, Arquitecte i Màster en estructures, i Joan Mesas, Enginyer de Projectes de KM 0 Energy.
  • Com implementar la IA al meu àmbit professional: Es proporcionaran eines de millora de productivitat a les persones participants mitjançant una visió global i pràctica, ajustada a la realitat de l’empresa, a la vegada que actualitzada, de la tecnologia IA. Especialment basada en ChatGPT i solucions basades en aquesta tecnologia, sense oblidar d’altres tipus d’eines que puguin sumar productivitat al treball diari. Impartit per Josep Maria Felguera, Consultor de Digitalització a Schumpit, especialista en implantar solucions d’IA, i Lluís Martín: Enginyer tècnic industrial, master en direcció d’operacions, direcció de projectes, Lean (Canvas i manufacturing), Six sigma.
  • Mesura i avaluació de la contaminació acústica. Aplicació pràctica de la normativa: L’objectiu és conèixer a fons la normativa de protecció envers la contaminació acústica i les metodologies de mesurament de les diferents fonts de soroll, per poder-ne valorar el seu compliment i la realització dels informes tècnics corresponents. Impartit per Eduard Puig, Tècnic del Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica – Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (Generalitat de Catalunya).
  • Reglament de seguretat per instal·lacions frigorífiques i les seves instruccions tècniques complementàries. Reial Decret 552/2019: El marc de referència d’aquest curs és el recentment aprovat Reial Decret 552/2019. És important conèixer bé quines són les opinions i circumstàncies que fan que aquestes instal·lacions siguin tècnicament i econòmicament viables, segons el marc normatiu actual així com els diferents procediments a tindre en compte un cop realitzada la instal·lació en cas d’inspeccions. Impartit per Rafael Martínez, Industrial Engineer, Management Engineer and Expert Energy Auditor de Vacca Engineering. Activitat en línia.
  • Formació regulatòria de productes sanitaris: Els productes sanitaris estan regulats i per a poder-se comercialitzar a Europa han d’ostentar el marcatge CE de conformitat d’acord amb els reglaments MDR i IVDR i complir con els reials decrets que estableixen els requisits addicionals a Espanya.En aquesta formació, s’analitzarà la situació actual amb les últimes novetats i actualitzacions relacionades amb les tres bases del marcatge CE. Impartit per Xavier Canals-Riera, Director Tecno-med Ingenieros. Vicepresident SEEIC. Medical Device Consultant, i Claire Murphy, Associate Consultant at Tecno-med Ingenieros.