Apunta’t a les formacions de maig

26 d'abril de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 10"

El mes de maig s’inicia amb formacions en elèctrica i construcció. Les inscripcions ja estan obertes.

Amb un enfocament en els darrers desenvolupaments normatius i tècnics, aquests cursos prometen enriquir el coneixement dels participants i preparar-los per als reptes emergents en els seus camps respectius.

El primer curs, titulat Disseny, Càlcul i Construcció d’Estacions Transformadores d’AT (fins a 36 kV), és el segon curs d’Alta Tensió dins d’una trilogia especialitzada en l’àmbit i al càrrec d’Ismael Guerrero, enginyer Tècnic Elèctric. Durant aquestes sessions, els participants tindran l’oportunitat d’aprofundir en els aspectes reglamentaris, disseny i càlcul d’instal·lacions d’alta tensió. Comença el 9 de maig i les inscripcions ja estan obertes.

D’altra banda, el segon curs està dedicat a El Nou Codi d’Accessibilitat Aprovat pel Decret 209/2023: L’àmbit de l’Edificació. Sota la mà experta d’Albert Martínez (enginyer tècnic elèctric Cap del Servei de Manteniment de la Diputació de Barcelona) i Ricard Parelló (enginyer tècnic industrial i enginyer municipal en el Servei d’activitats de l’Ajuntament de Terrassa), els participants tindran l’oportunitat d’explorar les novetats legislatives i tècniques en l’àmbit de l’edificació. Des de l’accessibilitat en edificis existents fins als detalls del nou marc normatiu, aquest curs ofereix una visió completa i actualitzada per als professionals del sector de la construcció. Comença el 13 de maig i les inscripcions ja estan obertes.