Aprèn sobre refrigeració i climatització

22 de maig de 2024
Comparteix
Temps de lectura
55"

Tecnoaula organitza un curs introductori per proporcionar una visió general dels fonaments essencials de la refrigeració i la climatització. Serà el primer curs dintre del cicle RITE, dedicat a aquesta temàtica.

Si t’has preguntat alguna vegada com funcionen els sistemes de refrigeració i climatització, ara tens l’oportunitat perfecta per aprofundir en aquests conceptes essencials. El Col·legi presenta el curs Conceptes Bàsics de Refrigeració i Climatització, dissenyat per donar als participants una comprensió completa d’aquesta tecnologia crucial.

Amb l’objectiu de proporcionar una comprensió exhaustiva d’aquestes tecnologies essencials, el programa abasta una àmplia gamma de temes rellevants que es podran seguir tant de forma presencial, com en línia. Des de l’anàlisi del diagrama psicomètric fins al dimensionament de conductes i canonades d’aigua, passant per exemples pràctics de casos reals, els participants tindran l’oportunitat d’aprendre de la mà d’un expert en la matèria.

El curs, que s’inicia el pròxim 28 de maig, dona el tret de sortida al cicle de cursos especialitzats sobre el el Reglament d’instal·lacions tèrmiques als edificis (RITE).

Més informació i inscripcions.