Cursos essencials per a professionals de refrigeració i climatització

9 de maig de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 41"

ENGINYERS BCN organitza un cicle de cursos sobre el Reglament d’instal·lacions tèrmiques als edificis (RITE) des de diverses perspectives. Les inscripcions ja estan obertes.

El cicle de formació al voltant del Reglament d’instal·lacions tèrmiques als edificis ofereix una oportunitat única per als professionals que busquen aprofundir en el món de la refrigeració i la climatització.

Amb quatre cursos especialitzats, aquest cicle proporciona els coneixements fonamentals necessaris per al disseny, l’execució d’instal·lacions i la gestió documental conforme a les normatives actuals. A més, tots els cursos es faran en línia, per facilitar l’assistència.

  1. Conceptes Bàsics de Refrigeració i Climatització: Aquest curs introductori proporciona una visió general dels fonaments essencials de la refrigeració i la climatització. Des de l’anàlisi del diagrama psicomètric fins al càlcul de càrregues tèrmiques, els participants obtenen una comprensió detallada dels elements clau del sector. 28 de maig i 4 de juny de 2024.
  2. Instruccions Tècniques RITE: En aquest curs, els professionals es plongen en les instruccions tècniques fonamentals establertes pel Reglament d’Instal·lacions Tèrmiques en Edificis (RITE). Mitjançant casos reals i explicacions detallades, els participants es familiaritzen amb les directrius principals per a la instal·lació i el manteniment d’equips de refrigeració i climatització. 11 i 18 de juny de 2024.
  3. Casos Pràctics de Càlcul RITE: Aquest curs pràctic ofereix als participants l’oportunitat de posar en pràctica els seus coneixements teòrics a través de la resolució de casos pràctics reals. Des de càlculs de càrregues tèrmiques fins a la selecció d’equipament i el dimensionament d’instal·lacions, els professionals adquireixen habilitats essencials per al seu treball diari. 1 i 8 d’octubre de 2024.
  4. Aerotèrmia: En aquest últim curs, els participants exploren una tecnologia emergent en el camp de la climatització i la refrigeració: l’aerotèrmia. Amb una combinació d’exemples pràctics i explicacions teòriques, els professionals aprenen les aplicacions i beneficis d’aquesta tecnologia innovadora per a crear solucions energèticament eficients. 5 i 12 de novembre de 2024.