Dades de l'oferta

Informació general

ENGINYER/A JÚNIOR DEPT. MANTENIMENT I SEGURETAT

Ubicació: Barcelona

Descripció

FUNCIONES

Gestió

  • Col·laborar en la confecció del pressupost detallat anual de manteniment I subministraments de l’Àrea de Manteniment i en el seu seguiment.
  • Donar suport en la creació i manteniment dels manuals de manteniment preventiu, predictiu i tècnic-legal així com els processos per la realització del manteniment. Millora continua, propostes de millora, pla d’acció i pla d’accions correctives si fos necessari.
  • Control de la documentació generada en el departament: ja sigui de manteniment o obres, legalitzacions, certificacions, documentació jurídica i de contractació.

Manteniment

  • Identificar i avaluar aspectes significatius de seguretat i medi ambient derivats de les infraestructures i instal·lacions de la Divisió, participant en la redacció de les instruccions operatives per establir normes, pautes i procediments de control per garantir el funcionament correcte i segur en el seu ús.
  • Fer el seguiment de l’execució del manteniment preventiu i correctiu de les edificacions i instal·lacions, realitzada pels mantenidors externs, d’acord amb la planificació anual establerta i amb els nivells de qualitat establerts a cada contracte i amb el seguiment dels indicadors corresponents.
  • Detecció de deficiències, anàlisis de causes i mesures correctores a implantar per solucionar-les.
  • Col·laborar en la confecció dels plecs tècnics per la contractació de manteniment a empreses externes a la seva Divisió de forma transversal al Grup BSM. Col·laborar en les valoracions tècniques i econòmiques en els processos de contractació de manteniment, tot col·laborant amb la Divisió Corporativa d’Assessoria Jurídica, Contractació i Compres.

Projectes i Obres

  • En les obres o intervencions que no requereixen Projecte: redactar i preparar la documentació tècnica mínima per poder contractar la intervenció (memòria, pressupost i plànols) seguint indicacions del cap, tant mateix notificar al Coordinador de Seguretat i Salut d’obres sense projecte els detalls de la intervenció i de l’adjudicatari. Realitzar seguiment de la coordinació.
Condicions
Tipos de contrato: Contracte indefinit
Nivel de experiencia: Convenient
Jornada: Completa de matí i tarda
Idiomes
Anglès (Valorable - Mitjà)
Català (Valorable - Alt)
Castellà (Indispensable - Alt)
Especialitat
Electrònica Industrial i Automàtica
Mecànica
Tecnologies Industrials
Referència
24-0472-AE