La gestió eficient de la infraestructura de recàrrega per a enginyers, tècnics municipals i amants de la mobilitat elèctrica

Inscripcions
Inscripció tancada
Dates i horaris
15 de juny de 2023
De 18 a 20 h.
Tipus
Presencial i videoconferència
Durada
2 hores
Lloc
Aula 1, 3a planta del Col·legi
Consell de Cent, 365
08009
BARCELONA
EBCN TV
EBCN TV

Organitzat per

Objectius

 

La infraestructura de recàrrega està en augment en els domicilis, aparcaments d'empresa i via pública. Cada vegada n'hi ha més i de més marques diferents. En aquest context, per mantenir el benefici i l'escalabilitat cal gestionar de manera eficient la infraestructura de recàrrega. Per aquest motiu, els propietaris de punts de recàrrega necessiten disposar d'eines que permetin operar, cobrar i mantenir els equips de forma senzilla i obtenir un estalvi significatiu de recursos humans i econòmics.

 

 

En la jornada es donarà context a la situació actual i s'explicarà amb detall el punt de recàrrega, la seva gestió en aparcaments (públics i privats) i via pública; així com una solució real per millorar el model de negoci per a propietaris d'infraestructura de recàrrega del present i del futur.

Programa

 

  • Normativa (Segons la ITC B.T. 52, Tipus d'instal·lacions, connexions, legalització).
  • Vehicles elèctrics (tipus, qualificació ambiental).
  • Subvencions (Per infraestructures de recàrrega, per vehicles)
  • Punts de recàrrega (Tipus, temps de recàrrega, aplicacions).
  • Gestió, cobrament i operació (Per infraestructures de recàrrega gratuïta i de pagament).
  • Smart Pricing (recàrrega, plaques solars i sistemes d'emmagatzemament energètic).

Impartit per

 

Jorge Rios, CEO Etecnic

Iván Ortiz, Director de Projectes a Etecnic

Observacions

Per a l'assistència a aquesta conferència, els col·legiats teniu a la vostra disposició tiquets d’aparcament gratuït per una durada de 2 hores que se us entregaran a la recepció de la seu col·legial. Només caldrà que us identifiqueu amb el vostre nom i cognoms i que presenteu el tiquet d'aparcament. Aquests tiquets són vàlids per: 

 

- Aparcaments Saba (C/Pau Claris 110, 08007 BARCELONA) Com arribar-hi

 
En el cas de seguir l'activitat per videostreaming, abans de l’inici de l’activitat, si tens qualsevol incidència de connexió potsu contactar amb els nostres tècnics i et podran atendre. Truca al 934961420 o envia un correu a incidencia.tic@ebcn.cat.

Si no pots assistir t'agrairem que anul·lis la teva inscripció a partir d’aquest enllaç o ho comuniquis al Departament de Formació (formacio@ebcn.cat o Tel. 93 496 14 20)

 

El Col·legi es reserva el dret de modificar horaris, dates, continguts i/o professorat de les conferències programades. També es reserva el dret d’anul·lar o ajornar la conferència si considera insuficient el nombre d’inscrits.

 

Les places són limitades i s’assignen per ordre d’inscripció.