Vols preparar-te per les oposicions?

20 de setembre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 49"

Tecnoaula ofereix una formació de postgrau destinada per a totes aquelles persones que es vulguin preparar per a les oposicions a enginyer tècnic industrial de la Generalitat de Catalunya i els Ajuntaments de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Pots veure tots els detalls aquí.

El Postgrau En Preparació D’Oposicions D’Enginyers Tècnics I Enginyers Graduats De L’Àmbit Industrial Per A Les Administracions Públiques (Generalitat I Ajuntaments Àrea Metropolitana De Barcelona) ajudarà a totes aquelles persones que es vulguin presentar a les oposicions a través de dos mòduls especialitzats.

Poden presentar-se a les oposicions els titulats en enginyeria tècnica industrial i els graduats en enginyeria de les especialitats elèctrica, electrònica industrial i automàtica, mecànica, química i tecnologia i disseny tèxtil

El primer mòdul del Postgrau, està orientat a què els opositors puguin disposar del desenvolupament del temari específic d’oposicions d’enginyers tècnics industrials segons la Resolució PRE/2423/2022, de 27 de juliol, per la qual s’aproven els temaris de les proves selectives per a l’accés a determinats cossos i escales de personal funcionari d’administració general i especial de la Generalitat de Catalunya.

A més a més, s’indicaran recursos complementaris per a desenvolupament individual, unes bateries de tests, i el plantejament de supòsits pràctics amb una guia de resolució.

El segon mòdul del Postgrau, farà que els opositors, puguin tenir el temari específic per a oposicions a Ajuntaments de l’Àrea Metropolitana en el que s’inclouran unes bateries de tests i de la resolució d’uns supòsits pràctics.

Els col·legiats Ricard Parelló, enginyer tècnic industrial, tècnic projectista d’instal·lacions i enginyer Municipal; i Albert Martínez, president de la Comissió de Funció Pública a més de funcionari de carrera de l’administració local des de fa 24 anys; són els encarregats d’impartir la formació.

El postgrau s’inicia el pròxim 1 d’octubre i s’allargarà fins al 31 de març de 2024, amb un format completament en línia que permet als estudiants màxima flexibilitat a l’hora d’estudiar. També s’inclouen 8 sessions per videoconferència.

Les inscripcions ja estan obertes.