Tot preparat per la Nit dels Col·legiats!

29 de juny de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 37"

Demà el Col·legi organitza la Nit dels Col·legiats i la Professió, la nit més important de l’any d’ENGINYERS BCN. Enguany, a més, s’organitza una jornada tècnica per parlar de la Crisi Climàtica i l’Enginyeria.

Pep Plaza, Pedro Sánchez al Polònia de TV3, conduirà demà la Nit dels Col·legiats i la Professió. El veterà actor serà l’encarregat de presentar l’acte, que comptarà amb actuacions del col·legiat Joaquim Teruel acompanyat del guitarrista Ignacio Abínzano i la soprano Karol Luque.

Amb la Sala Petit Palau del Palau de la Música Catalana com escenari de fons, es lliuraran els premis al millor TFG, el col·legiat distingit i l’empresa innovadora; el premi Josep M. Cabestany, i els reconeixements al 25, 50 i 60 anys de col·legiació.

Vestiu les vostres millors gal·les per gaudir també d’un sopar bufet al foyer del palau, que finalitzarà aquesta retrobada amb companys de professió en una jornada única plena d’emocions, celebració i coneixement.

A més, enguany, per primera vegada, la Nit comptarà amb una diada tècnològica prèvia a la Nit: Crisi Climàtica i Enginyeria. Fòrum per la transició energètica 2023.

Crisi Climàtica i Enginyeria són una sèrie de xerrades, presentacions i taules rodones. El tema central de l’acte d’enguany serà el de la Transició Energètica, amb activitats que giraran entorn de l’impuls que està agafant aquest canvi en el sistema energètic i en el compromís de la lluita contra la crisi climàtica. La cita vol posar en el punt de mira els enginyers i com aquests poden col·laborar a reduir les conseqüències negatives del canvi climàtic.

A més, es donarà el premi Acció Climàtica, que reconeix una trajectòria llarga i prolífica en l’estudi del clima i dels efectes de l’escalfament global.

Us esperem demà!