Tot preparat per a la nova edició d’EFINTEC

11 d'octubre de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 49"

Més de 150 expositors, entre fabricants i distribuïdors, amb una àmplia i nova oferta de continguts per a instal·ladors estaran disponibles a l’esdeveniment. Recordeu que els col·legiats tenen entrada de franc a la fira.

Compte enrere per obrir les portes d’EFINTEC. La fira per a instal·ladors ja repassa els últims detalls per una edició que promet tota mena de continguts d’interès.

Una edició més d’EFINTEC, els col·legiats d’ENGINYERS BCN tornen a tenir entrada gratuïta per accedir a la fira. Per accedir al codi de descompte, només has d’accedir a aquest enllaç on, després d’acreditar-te com a col·legiat, et donarà el codi que hauràs d’introduir en el procés de compra i amb el que podràs adquirir l’entrada gratuïta.

A més, ENGINYERS BCN torna a tenir estand en l’àrea expositiva, concretament, l’A96c a la zona de col·laboradors, per poder informar sobre els serveis del Col·legi.

La programació d’enguany EFINTEC destaca amb un ampli programa de taules rodones durant els dos dies de fira. Des d’ENGINYERS BCN, Ricard Nogués, vicedegà del Col·legi, i David Jiménez, cap de serveis tècnics, participaran en representació del Col·legi en diverses d’aquestes taules.

Una edició plena de novetats

Un d’aquests nous continguts és l’espai H20. Una zona on es posarà en valor l’aprofitament i gestió de l’aigua residencial. Per a això, es recrearà la conducció d’aigua en un habitatge i la gestió d’aigües grises. A més, s’impartiran xerrades sobre els equips d’estalvi, ordenances i normatives, així com plans i polítiques actuals.

Una altra de les novetats per a aquesta edició és l’Escola Gremial. Un espai interactiu i gamificat on l’instal·lador podrà posar a prova els seus coneixements a través de cinc estacions de diferents especialitats del sector de la instal·lació, cadascuna d’elles creada per un fabricant de referència.

Totes elles, juntament amb les que es realitzaran en la resta d’espais, es poden consultar a través de la web i de l’app oficial d’EFINTEC.