Torna una nova edició d’EFINTEC

31 d'agost de 2023
Comparteix
Temps de lectura
1' 30"

EFINTEC, la fira de referència del sector de la instal·lació i l’energia, obre les seves portes el 18 i 19 d’octubre. El Col·legi estarà present amb un estand a la fira.

Ja comencem a saber tots els detalls de l’edició d’EFINTEC d’enguany. Com l’any passat, EFINTEC estarà a la Fira de Barcelona – Recinte Montjuïc, els dies 18 i 19 d’octubre. Tot i així, enguany l’espai expositiu s’incrementa en un 50% al traslladar-se del pavelló 1 al 8.

La fira, una iniciativa de la Federació de Gremis d’Instal·ladors de Catalunya (FEGICAT), ha revelat un dels epicentres d’aquesta edició: l’Auditori. En aquest lloc tindrà lloc l’acte inaugural amb les autoritats i representants institucionals, i també acollirà al llarg dels dos dies un ampli programa de ponències i taules rodones. Totes elles es podran consultar a través del lloc web i l’aplicació oficial d’EFINTEC setmanes abans de l’esdeveniment.

A més d’aquest Auditori, al pavelló es podran trobar altres espais d’interès com la Zona d’Innovació, on les empreses expositores podran presentar les seves últimes novetats, l’Escola, on els instal·ladors podran ampliar els seus coneixements de manera interactiva i gamificada, o la Illa Gremial, que serà el punt de trobada per facilitar el networking entre els professionals del sector i on els 19 gremis que conformen la FEGICAT tindran la seva seu per atendre els professionals que visiten la fira.

ENGINYERS BCN tindrà un estand

ENGINYERS BCN, com a col·laborador de la fira, estarà present a la fira amb un estand al A96c, per informar dels serveis que s’ofereixen i resoldre qualsevol dubte dels col·legiats o empreses relacionades amb les funcions del Col·legi.

Com a part de la col·laboració, properament els col·legiats disposaran de condicions especials per poder-hi assistir que es comunicaran a través del web.