Torna REBUILD, l’exposició de la construcció industrialitzada

4 de gener de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 52"

Del 19 al 21 de març tindrà lloc a Madrid la vuitena edició de REBUILD, la gran cita per a tots els agents de la cadena de valor de l’edificació, que té per objectiu ser l’altaveu del nou model constructiu basat en la industrialització. Pròximament, el Col·legi posarà a disposició dels col·legiats entrades.

L’esdeveniment reunirà a més de 24.000 professionals a IFEMA Madrid, que acudiran a la cimera a la recerca de socis industrial que els permetrà crear noves oportunitats de negoci i erigir projectes transformadors.

Els encarregats de proporcionar les solucions, productes i tecnologies al conjunt de la demanda seran les més de 500 firmes expositores, que presentaran a l’esdeveniment les darreres innovacions en matèria d’il·luminació, per a interiors, cuina, banys, tancaments, terres i superfícies, façanes, eficiència energètica o consum gairebé nul, climatització, domòtica, solucions digitals i BIM o sistemes constructius industrialitzats en 2D o 3D, entre d’altres.

D’altra banda, REBUILD també acollirà el Congreso Nacional de Arquitectura Avanzada y Construcción 4.0, el fòrum de coneixement i tendències més gran de la indústria, que compta amb un programa únic de conferències, i que congregarà més de 600 experts internacionals. Tots ells debatran, en els vuit auditoris que funcionaran en paral·lel, sobre les oportunitats i els reptes que té avui en dia l’edificació posant el focus en la industrialització, la incorporació de les tecnologies exponencials al sector, i de l’adaptació dels conceptes que comporta l’economia circular i eficiència energètica.

Així mateix, per impulsar la creació de sinergies, s’organitzaran un seguit d’activitats de networking. Entre les més destacades es troben el Leadership Summit, dinar amb líders i empresaris de l’edificació juntament amb autoritats; el Challenge d’industrialització, espai on empreses que ofereixen solucions per industrialitzar la construcció presenten els seus projectes davant de promotores i constructores interessades; el Desayuno Económico para Promotoras, on s’analitzen les preocupacions i els desafiaments que tenen els agents immobiliaris; o el Construction Tech Startup Forum, una competició on les startups més innovadores donaran a conèixer el valor afegit davant d’inversors internacionals.

Pròximament, el Col·legi posarà a disposició dels col·legiats entrades.