Reserva la teva plaça a l’onzè Congrés ‘CoEnerCat’

29 d'abril de 2024
Comparteix
Temps de lectura
1' 1"

El XI Congrés d’Energia de Catalunya s’inaugura a Tarragona el pròxim 3 de maig. Pots reservar la teva plaça presencial o en línia.

El 3 de maig se celebra el XI Congrés d’Energia de Catalunya CoEnerCat, amb la primera Jornada Internacional sobre Energia i Sostenibilitat Global. Aquest esdeveniment, que tindrà lloc al Teatret del Serrallo (Moll de Pescadors, Tarragona) i en línia, abordarà els reptes i les solucions de la Transició Energètica, amb la participació d’experts internacionals d’Amèrica i institucions locals.

El Congrès es basarà en dos sessions centrades en els reptes de la Transició Energètica:

  • A la primera sessió, es tractaran els reptes generals de la Transició Energètica, amb una anàlisi comparativa entre Catalunya, Colòmbia, Mèxic, República Dominicana i Xile. Destaquen la participació del Director de l’Energètica (Empresa pública Catalana d’energia), Joan Carles Bruno, i representants de diverses institucions americanes.
  • La segona part de la jornada es centrarà en el repte professionalitzador de la Transició Energètica, amb aportacions de Brasil, Colòmbia, Xile i República Dominicana, així com participants locals.

Consulta aquí el programa. Pots reservar la teva plaça de manera presencial o en línia.